Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

YouTuber Nikkie de Jager vertelt Frank Evenblij over heftig jaar vol vreugde en verdriet

YouTuber Nikkie de Jager vertelt Frank Evenblij over heftig jaar vol vreugde en verdriet

YouTuber Nikkie de Jager (24) mag dan miljoenen volgers hebben en de hele wereld overvliegen, ze is het liefst thuis in Uden. Frank Evenblij zocht haar op.

| Belinda Janssen

In Evenblij Maakt Vrienden (BNNVARA) vertelt Nikkie over hoe vreugde en verdriet elkaar in 2018 afwisselden.

Nikkie heeft jaar van hoogte- en dieptepunten

Met in totaal ruim twintig miljoen volgers op haar Instagram-account en haar YouTube-kanaal (NikkieTutorials) is ze wereldwijd een doorslaand succes. Maar het afgelopen jaar is ook loodzwaar voor Nikkie geweest. Na een lange strijd tegen kanker overleed haar broertje Mikai dit voorjaar. Haar grootste held, zo zegt ze zelf.

Tattoo om vrolijk van te worden

Voor Nikkie reden om even uit de spotlights te verdwijnen. “Ik vond het moeilijk om heel onnozel en vrolijk over make-up te praten, terwijl ik net mijn broertje had laten cremeren.” Ter herinnering liet ze niet zijn naam op haar arm tatoeëren, maar een tekening van een hamburger. “Ik wilde iets waar ik vrolijk van werd. Als hij ergens van hield, dan was het van McDonalds-eten. Dan wil ik liever een burger op mijn arm dan zijn naam. Zijn naam weet ik toch wel.”

Lees ook
YouTube-ster NikkieTutorials is 23 kilo afgevallen en deelt voor- en nafoto

‘Wie is de Mol?’

Ook vertelt ze over haar gewichtsverlies het afgelopen jaar. Dat ziet ze als een overwinning op zichzelf. Niet omdat ze zichzelf niet mooi genoeg vond, maar om zich beter te voelen. En voor haar nu al het hoogtepunt voor het komende jaar: haar deelname aan Wie is de Mol?. “In 2010 zette ik al op Twitter dat ik graag mee wilde doen ooit. Met hashtag: #gaatnooitgebeuren. En nu gaat het wél gebeuren.”

Lees ook
YouTuber Nikkie de Jager bevestigt dat haar relatie over is: “Ik ben al een tijdje single’

De hele aflevering van Evenblij Maakt Vrienden bekijk je hier. Het fragment begint op 30.45 minuten.

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: Screenshot 'Evenblij Maakt Vrienden'

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser