fragment gemist

Frank en Rogier uit 'Steenrijk, Straatarm' zijn terug en gaan langs bij oude bekenden

Frank en Rogier uit 'Steenrijk, Straatarm' zijn terug en gaan langs bij oude bekenden

Na een enorm succesvol eerste seizoen kon een vervolg van ‘Steenrijk, Straatarm’ (SBS6) natuurlijk niet uitblijven. Gisteravond werd afgetrapt af met een terugblik en een update: hoe is het nu met de families die een week van leven ruilden?

| Jet Canneman

En ja, natuurlijk kwamen óók grote favorieten Frank en Rogier weer langs.

Lees ook
Kijkers zijn helemaal weg van deze twee deelnemers uit ‘Steenrijk, Straatarm’

Eén en al positiviteit
De heren gaan terug naar Sabine en de drie kinderen, mét een grote verrassing. Vanaf het moment dat Sabine de deur opendoet, wordt ze overladen met complimenten: “Wow, wat zie je er mooi uit!” en “Wat zit je haar goed!”. Sabine vertelt Frank en Rogier dat het programma haar zoveel positiefs heeft gebracht. “Ik heb zulke lieve reacties gehad. Winkeliers hebben ons dingen aangeboden, ik stond helemaal versteld.”

Niet te bevatten
Ook Frank en Rogier kunnen nauwelijks geloven wat het programma allemaal teweeg heeft gebracht. “Ik durf het bijna niet te zeggen. Maar Twitter is losgebroken en SBS is bij ons in Frankrijk geweest en heeft ons overgehaald om een hele serie te gaan maken. Daarin gaan we dan met een heel klein budget een kamer veranderen.”

Feelgood tv
Frank legt uit waarom ze ‘ja’ hebben gezegd op het voorstel om een eigen programma te maken. “Ik vind het leuk omdat er zo vreselijk veel negativiteit te zien is op de televisie. En wij maken nu weer een feelgood-programma en dat vind ik het mooiste wat er is.”

Lees ook
Deze steenrijke en straatarme mensen ruilen van leven en dat pakt voor iedereen positief uit

Dikke vrienden gebleven
Maar ook Sander en zijn zoontje Silven zagen we weer terug. Ze hebben na de uitzending contact gehouden met de familie Vreeken en zijn echt vrienden geworden. Recent is de familie Vreeken van hun krappe woning in Amsterdam-Noord naar een veel ruimer huis in Almere verhuisd. Sander en Silven komen langs om te kijken.

Bekijk de hele aflevering van Steenrijk, Straatarm hier.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: SBS6 | Foto: Still SBS6

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser