Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Deze Robinson-afvaller wordt in 'Eilandpraat' verrast met een wel héél lief telefoontje

Deze Robinson-afvaller wordt in 'Eilandpraat' verrast met een wel héél lief telefoontje

Dik een miljoen fans zijn volkomen verslaafd aan ‘Expeditie Robinson’. De makers van ‘Eilandpraat’ zorgen ervoor dat die kijkers niet meteen wegzappen na de uitzending. Let op: spoilers.

| Belinda Janssen

Dat leverde gisteren een ontroerend moment op met één van de Eilandbewoners, die zo ongeveer gek van heimwee werd.

Jody mist zijn hoogzwangere vrouw

Honger, regen, ruzie, je familie missen. Expeditie Robinson maakt nietsontziend slachtoffers onder de deelnemers, die toch allemaal met goede moed aan hun reis begonnen. Zo ook Jody Bernal, die strijdbaar naar de Filipijnen vertrok, ook al was zijn vrouw op dat moment acht maanden zwanger. De eerste tijd ging dat nog best goed, maar na een emotionele biecht vorige week kon het eigenlijk niet anders of de van oorsprong Colombiaanse zanger zou gaan sneuvelen.

Lees ook
Kijkers verbijsterd: zó zorgt deze deelnemer voor de bizarste exit ooit in’Expeditie Robinson’

Intense gesprekken met Steven

Dat gebeurde gisteren dan ook. Ondanks een bondje met zijn collega’s en intense gesprekken met Steven Brunswijk, die óók een zwangere vrouw thuis had zitten, besloot Jody voor zichzelf te kiezen en vrijwillig te vertrekken. “Ik heb hier geleerd hoe belangrijk mijn gezin voor me is.” De opluchting was van zijn gezicht te lezen, maar al snel kwamen de tranen weer. Dit keer van geluk, want de programmamakers verrasten Jody direct na zijn vertrek met een telefoontje van zijn gezin.

Tranen van geluk

Nadat Jody zijn vrouw had verteld hoeveel hij haar had gemist, kreeg hij opeens zijn oudste dochtertje Olivia aan de lijn. Toen brak hij pas echt, want het tweejarige meisje zei voor het eerst haar naam. Een prachtig moment dat alle ellende van de weken ervoor goedmaakte. Vier weken na zijn terugkeer werd overigens Jody’s tweede dochtertje Poppy June geboren.

De hele aflevering van Eilandpraat bekijk je hier. Het fragment begint op 29 minuten.

Lees ook
Abrupt afscheid: deze publieksfavoriet moet ‘Expeditie Robinson’ verlaten

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot Eilandpraat

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser