fragment gemist

Eerste eilandraad in 'Expeditie Robinson' hakt er meteen keihard in

Eerste eilandraad in 'Expeditie Robinson' hakt er meteen keihard in

De messen worden geslepen in ‘Expeditie Robinson’. Eén kandidaat probeerde een pact te sluiten voor de eilandraad, maar dat ontplofte in zijn eigen gezicht. Let op: spoilers.

| Belinda Janssen

Het werd de kandidaten pijnlijk duidelijk dat het programma écht geen spelletje is, maar bittere ernst.

Klaagrappers in ‘Expeditie Robinson’

Meedoen aan Expeditie Robinson is keihard werken, zo ondervonden de deelnemers aan den lijve. Rappers Josylvio en I Am Aisha gooiden flink wat stoere straattaal over het eiland, maar straight outta de Hollandse hood naar de jungle bleek toch een brug te ver voor ze. Nadat de vuursteen op miraculeuze wijze was verdwenen, spendeerden ze hun energie vooral aan urenlange klaagsessies: ze wilden eigenlijk gewoon weer naar huis. Zó win je natuurlijk nooit de strijd.

Lees ook
Dit vonden jullie van de eerste (spraakmakende) aflevering van ‘Expeditie Robinson’

De kracht van de zachte ‘g’

Nee, dan Steven Brunswijk, ofwel de Braboneger, en Corry Konings. Allebei gezegend met een zachte ‘g’ en een berg doorzettingsvermogen. Steven bedacht dat een ladder wel handig zou zijn om kokosnoten uit de boom te halen, Corry knoopte er vlijtig eentje in elkaar van junglemateriaal. Respect. Helaas meldden een paar ondankbare kampgenoten dat de kokosnoten hen onderhand de neus uit kwamen. Van je teamgenoten moet je het hebben.

Schot in eigen doel

Er moesten deze aflevering niet alleen kokosnoten, maar ook koppen rollen. Toine van Peperstraten deed een opzichtig opzetje en probeerde Johnny Kraaijkamp junior te wippen. Simpelweg omdat hij senior is en toch alleen maar slaapt, zo vond Toine. Het pact leek gesmeed, maar Toine viel keihard in zijn zelfgegraven kuil: hij werd met een overweldigende meerderheid weggestemd tijdens de eerste eilandraad.

Kijkers amuseren zich suf

Pacts, intriges en luie deelnemers. De kijkers laten hun voorkeuren spreken op Twitter: de eerste favorieten van het programma zijn op zijn minst verrassend.

Bekijk het fragment hier:

Zó houd je de moed erin: Corry Konings zingt zich door de honger heen:

De hele aflevering van Expeditie Robinson bekijk je hier

Lees ook
Oerkreten en ‘fackin’ Donny Roelvink: ‘Expeditie Robinson’ is weer begonnen

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot Expeditie Robinson

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser