Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

De eigenaar van de Stint zat in 'Pauw' en kijkers vinden dat erg dapper

De eigenaar van de Stint zat in 'Pauw' en kijkers vinden dat erg dapper

Gisterochtend werd bekend dat Edwin Renzen, de eigenaar van het bedrijf dat de Stint produceert, faillissement heeft aangevraagd. ’s Avonds was hij te gast in ‘Pauw’ (BNNVARA) om het erover te hebben. 

| Kirsten Zijderveld

En dat vinden kijkers behoorlijk dapper.

Edwin Renzen

“Ik heb gehuild toen ik dit besluit nam”, vertelde Renzen eerder. In Pauw zegt hij: “Het is best wel bizar hoe je in zes weken tijd de wereld ziet veranderen. Mijn eigen wereldje dan. Als iemand zegt ‘Het was een grap’ dan zou ik het echt geloven.” Het bedrijf van Renzen redt het niet meer nu Stints van de minister niet meer de weg op mogen, na het fatale ongeval in Oss.

‘Met koffie en tranen’

Toen Renzen over het drama hoorde, ging hij er meteen naartoe. “Ik stond met een collega op Schiphol, klaar om te boarden, en toen kwam dat bericht binnen. Even later kregen we te horen dat het een Stint was, en toen stonden we verbaasd te kijken met een kop koffie en ontzettend veel tranen.” Renzen vroeg zich direct af wat er gebeurd kon zijn en of er iets mis was met de Stint, maar dat is tot op de dag van vandaag nog niet duidelijk; de bewuste Stint is nog niet onderzocht.

Open en eerlijk

Verder bespreken ze de productie en keuring van de Stint, maar ook eerdere ongelukken met Stints. En dat Renzen continu open en eerlijk vertelt, dát siert hem, vinden kijkers. Bekijk het fragment hieronder. De hele aflevering van Pauw zien? Dat kan hier.

Lees ook
Faillissement is aangevraagd: zo ging de Stint ten onder

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST | VERKEERSDRAMA

Bron: BNNVARA | Foto: Screenshot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser