Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Gordon raakt in 'DWDD' niet uitgesproken over Angela de Jong (tot verbazing van kijkers én Matthijs)

Gordon raakt in 'DWDD' niet uitgesproken over Angela de Jong (tot verbazing van kijkers én Matthijs)

Gordon was te gast bij ‘De Wereld Draait Door’ om te vertellen over zijn nieuwe programma’s op SBS 6. Hij benutte het moment vooral om zijn hart te luchten over ‘AD’-columnist Angela de Jong. 

| Marlie van Zoggel

Tot verbazing van kijkers en Matthijs zelf.

Vergrootglas

“We liggen enorm onder een vergrootglas”, begint Gordon als presentator Matthijs van Nieuwkerk vraagt naar de tegenvallende kijkcijfers van SBS. Dat recensenten met “de pen klaar” staan, begrijpt Gordon, maar qua stijl heeft hij er wel wat op aan te merken. “Er is een verschil tussen iemand die zijn vak uitoefent en iemand die het op de persoon speelt.”

‘Vreselijke vrouw’

Vervolgens noemt de SBS-presentator de naam van Angela de Jong, die voor het Algemeen Dagblad een dagelijkse televisiecolumn heeft. “Ik vind het een vreselijke mevrouw geworden. Ze heeft Humberto Tan, Wendy van Dijk en Erland Galjaard volledig onderuit gehaald in haar columns. Dat doet ze op de persoon en dát is niet de taak van een recensent.”

Lees ook
Esmee heeft bloedvatmisvorming en maakt veel indruk in ‘DWDD’: ‘Ik ben ook gewoon een meisje’

Bijval van Ali B

Waar Matthijs en tafeldame Fidan Ekiz stellen dat het haar taak is om te beschrijven wat er op televisie gebeurt, krijgt Gordon bijval van Ali B. “Een recensent moet het gevoel van het publiek proberen te vangen, niet zichzelf profileren”, vindt de rapper. Op Twitter wordt ondertussen volop meegepraat over de onverwachtse uitbrander van Gordon.

Bekijk hier het hele fragment van De Wereld Draait Door met Gordon terug:

NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: De Wereld Draait Door | Foto: Still uit de video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser