fragment gemist

Vader Dries én advocaat reageren: dronkemansrit kan Dave Roelvink duur komen te staan

Dave Roelvink raasde afgelopen weekend met een flinke slok op over de Amsterdamse ring. Dat kan grote gevolgen voor hem hebben, zo wordt nu duidelijk.

| Belinda Janssen

Ook vader Dries Roelvink heeft inmiddels in Shownieuws (SBS 6) gereageerd op de dronkemansactie van zijn zoon.

Dollemansrit op de A10

Na zijn optreden op Dutch Valley stapte Dave Roelvink in zijn auto. Maar dat dreigde helemaal fout te gaan: met hoge snelheid scheurde hij over de A10, waarbij hij andere weggebruikers in gevaar bracht door te bumperkleven, slingeren en af te snijden. Een motoragent zette de achtervolging in, waarop Dave zijn auto stilzette op de vluchtstrook in de Coentunnel. Dave stapte toch weer in en na een wilde rit werd hij op het Surinameplein klemgereden en tegen de grond gewerkt, vertelde Nabil Ou-Aissa uit hoofde van de Amsterdamse politie.

Lees ook
Melissa Pach vertelt hoe moeilijk ze het had na uitgelekte seksfilmpje met Dave Roelvink

Vader Dries reageert

Dave bagatelliseerde het gebeuren gisteren nog in een (inmiddels verwijderde) Instagram-Story (“Wat mij betreft is er iets te heftig gereageerd door de politie”), maar nu wordt duidelijk dat zijn actie hem duur kan komen te staan. Behalve een forse boete kan zijn rijbewijs worden ingenomen en hangt hem wellicht een taakstraf boven het hoofd, zo vertelt advocaat Mark Teurlings in Shownieuws. “Ik vrees dat hij er niet gemakkelijk af zal komen.” Ook vader Dries Roelvink vraagt zich af wat zijn zoon bezielde:”Er is altijd iemand die hem overal heenrijdt. Dit is een hele domme actie.” De komende tijd zal duidelijk worden welke gevolgen de dollemansrit zal hebben voor de 24-jarige dj slash realityster.

De hele aflevering van Shownieuws bekijk je hier

Lees ook
Dronken Dave Roelvink aangehouden in Amsterdam na heftige autorit

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: Kijk.nl | Foto: Screenshot Shownieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af
Advertorial

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af

Betekent Sinterklaasavond voor jou kilo's aan pepernoten en vrolijkheid, maar ook stress omdat je ieder jaar weer een originele surprise wilt maken? En dat toch altijd weer meer tijd kost dan gedacht. 

Lees dit ook even

Please update your browser