fragment gemist

Dit stel bereidt zich voor op het einde der tijden (en ze zijn er klaar voor)

Dit stel bereidt zich voor op het einde der tijden (en ze zijn er klaar voor)

Chaos, gelovigen die plotseling verdwenen zijn en vreselijke rampen. Dit en meer staat ons vanaf vandaag te wachten als het einde der tijden aanbreekt.

| Jet Canneman

Althans, daar zijn Jan en Hannie van overtuigd. Gelovigen zal deze ellende echter bespaard blijven: die reizen naar de hemel en zullen opeens van de aarde verdwenen zijn.

Lees ook
Heftig: homoseksuele Peter neemt in brief afscheid van zijn gelovige ouders

Een goede voorbereiding is het halve werk
Een populaire Amerikaanse numeroloog heeft op basis van cijfers uit de Bijbel voorspeld dat vandaag het einde der tijden aanbreekt. Dit zal een nieuw tijdperk inluiden van grote rampspoed, denken zijn volgelingen. Ook Jan en Hannie geloven in deze voorspellingen en hebben zich dan ook al goed op deze bijzondere dag voorbereid.

Poedelnaakt een enkeltje hemel
Zo ligt de afscheidsbrief voor de ongelovige achterblijvers al klaar en ook hun kinderen zijn al op de hoogte van een mogelijke hemelvaart. Dat sommige mensen Jan en Hannie voor gek verklaren, dat kunnen ze zich wel voorstellen. Toch blijven ze achter hun ideeën staan, omdat ze zelf ook onderzoek hebben gedaan in de Bijbel. En hoe ziet dat dan eruit als het moment daar is, dat ze naar de hemel reizen? “Dan zijn we opeens weg en zie je alleen nog onze kleren liggen. Dat is wel een raar idee.”

Bekijk de hele aflevering van Editie NL hier.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: RTLXL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser