Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Tommie en Tania zingen 'Barcelona' van Freddie Mercury en het is fenomenaal

In de allerlaatste ‘Beste Zangers’ (AVROTROS) van dit seizoen was het tijd voor duetten, en dat was genieten. Vooral Tommie Christiaan en Tania Kross maakten veel indruk.

| Kirsten Zijderveld

Op kijkers, maar ook op de zangers op de bank, want die zaten met open mond te kijken naar het duet.

Lees ook
Anita Meyer zingt ‘Tears in heaven’ en de tranen vloeien rijkelijk bij ‘Beste Zangers’

Steengoed
1.113.000 mensen keken gisteravond naar de laatste aflevering van dit seizoen. Velen van hen baalden dat het einde van hun lievelingsprogramma (op de zaterdag) nabij was, maar de duettenaflevering maakte veel goed. Door eerdere afleveringen dachten we al te weten hoe steengoed de zangers zijn, maar gisteravond overtrof alles.

Tommie als Freddie
Dat Tommie Christiaan van origine musicalster is, konden we gisteravond goed merken toen hij in de rol van Freddie Mercury kroop. Wát een volume. Tania Kross deed de partij van Montserrat Caballé en samen zongen ze een fantastische versie van Barcelona. Het nummer staat inmiddels op iTunes. En laten we ook vooral niet vergeten hoe ontzettend goed de band is.

Het beste van tien jaar
Maan en Brace kregen kijkers weer aan het snikken op de bank, toen zij samen Wereld Zonder Jou zongen van Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis. Het hele gezelschap zong het seizoen gezamenlijk tot een einde met That’s what friends are for. Maar we hoeven niet helemáál in zak en as te zitten, want vanaf volgende week wordt het beste van tien jaar Beste Zangers uitgezonden.

Bekijk de hele aflevering van Beste Zangers hier, of kijk hieronder de losse optredens terug:

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST | MUZIEK

Bron: AVROTROS | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser