fragment gemist

Dit zijn de deelnemers van 'Wie is de Mol?' 2018

Dit zijn de deelnemers van 'Wie is de Mol?' 2018

Fans van ‘Wie is de Mol?’ konden gisteravond hun hart ophalen. In een speciale uitzending werden de kandidaten van het nieuwe seizoen bekendgemaakt.

| Boris Lemereis

Dat belooft weer spannend te worden.

Lees ook
Fans voorspellen: ‘Dit zijn de kandidaten van ‘Wie is de Mol?’ 2018

Dit zijn ze
Tien bekende – en iets minder bekende – Nederlanders zijn geselecteerd voor het achttiende seizoen. Presentator Jan Versteegh doet bijvoorbeeld mee, net als modeontwerper Olcay Gulsen. Daarnaast zijn ook actrice Loes Haverkort, nieuwslezer Simone Weimans, presentator Ron Boszhard, filosoof Stine Jensen, cabaretier Emilio Guzman Fokke-en-Sukketekenaar Jean-Marc van Tol, zanger Bella Hay en zanger Ruben Hein geselecteerd.

Goed geraden
Fans van de show zijn al maanden bezig met uitpluizen wie de mogelijke deelnemers zijn. Een aantal van de kandidaten was al goed geraden. Ook weten de Molloten al redelijk zeker dat het seizoen zich in Georgië afspeelt: iemand heeft de groep BN’ers in dat Oost-Europese land gespot.

Hints
Het tien minuten durende voorstelfilmpje is voor fans van het programma reden genoeg om te starten met speculeren. Zijn in het korte filmpje al hints te vinden? #widm is sinds gisteravond trending op Twitter.

Niets is wat het lijkt
Daarnaast is er veel te doen om de woorden van presentator Art Rooijakkers. “De kandidaten vallen één voor één ten prooi aan het dubbelspel van de Mol. Die voorspelbaarheid is hun enige houvast als ze aan de startlijn verschijnen”, zegt hij. Om te vervolgen: “Maar wat nou als zelfs dat ze wordt afgenomen? Als echt niets meer is wat het lijkt.”

Volgend jaar
Dat belooft weer een spannend seizoen te worden. We zullen nog even geduld moeten hebben: Wie is de mol? gaat op zaterdag 6 januari van start.

De hele uitzending kijk je hier terug.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: Wie is de Mol? | Foto: LINDA.158 Fotograaf: Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser