Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Cold feet in 'Married At First Sight': aanstaande bruidegom Paul peert 'm

Cold feet in 'Married At First Sight': aanstaande bruidegom Paul peert 'm

De jurk en ringen waren al uitgezocht en zelfs het vrijgezellenfeest was al achter de rug. Niets leek het aanstaande huwelijk van Paul en Ellen in ‘Married At First Sight’ nog in de weg te staan.

| Jet Canneman

Tot Paul zich vlak voor de huwelijksdag opeens terugtrekt, een flinke klap voor Ellen.

Lees ook
Alweer geslaagde match in ‘Married At First Sight’: stralende Chantal en Nikolai zeggen ja

Geen vertrouwen meer
Een team van wetenschappers heeft de match gemaakt tussen de twee, maar Paul geeft aan dat hij geen vertrouwen heeft in hun keuze. Hij is bang dat hij straks zit opgezadeld met iemand die niet aan zijn eisen voldoet en trekt zich terug. Als Peter van der Vorst Ellen een paar weken later opzoekt, vertelt ze hoe hard dit bericht bij haar binnenkwam: “Je bent zo ver in het proces, dan ben je echt wel verdrietig en teleurgesteld.”

Lees ook
Kijk ze stralen: zo gelukkig zijn Bram en Patty uit ‘Married At First Sight’ nog met elkaar

‘Ellen moet godsblij zijn’
Peter roept mannelijke kijkers die Ellen wel zien zitten dan ook vooral op om het programma te mailen, want na deze teleurstelling verdient ze wel wat liefdesgeluk. Kijkers zagen Paul na wat onhandige opmerkingen – “Kan deze trouwring wel makkelijk af als ik uitga?” – sowieso niet echt zitten en denken dat Ellen misschien juist beter af is nu hij is afgehaakt:

Eerste homohuwelijk lijkt wel een match
Gelukkig konden we dinsdagavond nog wel genieten van een ander mooi huwelijk, dat tussen Simon en Anthony. Met hun ja-woord was het eerste homohuwelijk in het programma een feit. En zagen we nou, na eerdere geslaagde matches bij Bram en Patty en Nikolai en Chantal, hier weer een klein vonkje overslaan?

Bekijk de hele aflevering van Married At First Sight hier.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: RTLXL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser