fragment gemist

Carlo Boszhard en vriend Herald open over kinderwens bij Linda de Mol

In ‘The Story Of My Life’ was het gisteravond de beurt aan Carlo Boszhard om samen met zijn vriend Herald een reis door de tijd te maken.

| Jet Canneman

En dat leverde ontroerende momenten op, waarbij de geliefden open spraken over hun wensen voor de toekomst.

Lees ook
André Hazes jr. vertelt waarom hij geen spijt heeft van verbreken contact met zijn moeder

Kind vóór carrière
Zo hebben Carlo en Herald een langgekoesterde kinderwens, waarvan ze hopen dat deze de komende jaren in vervulling gaat. Hoe ze invulling willen geven aan deze wens, dat zijn ze nu aan het uitzoeken. Adoptie is een mogelijkheid, maar vanwege de leeftijd van Carlo en Herald komen ze dan alleen in aanmerking voor een wat ouder kind. Iets wat Carlo overigens prima vindt: “Omdat we dan zelf ook niet meer de jongste zijn, vind ik het alleen maar fijner als het kind ook wat ouder is. Dan is het al echt een kind en geen baby meer en gaan we het vooral heel veel liefde geven.”

‘Alles opzij’
Over de vraag of een kind wel in hun drukke leven past, is Carlo heel duidelijk: “Dan gaat alles opzij. Ik ben 47 jaar bezig geweest met de carrière van Carlo Boszhard, dus dan wil ik achter de schermen gaan werken en echt helemaal voor het kind gaan.”

Lees ook
Carlo Boszhard en zijn partner worden samen (héél) oud in ‘The Story Of My Life’

Vreemdgaan niet direct deal breaker
Maar niet alleen over hun kinderwens zijn Carlo en Herald eerlijk, ook vreemdgaan wordt uitgebreid besproken. Carlo vertelt dat hij het heel erg zou vinden als Herald vreemd zou gaan, maar er niet direct de relatie voor zou verbreken. Ook maakt hij een onderscheid tussen soorten verliefdheid: “Je kunt lichamelijk verliefd worden op iemand, dat je diegene een lekker ding vindt, maar je kan ook geestelijk verliefd worden. Dan verlang je naar iemand, en dat zou ik heel erg vinden. Dat hij bij mij is, maar eigenlijk liever bij iemand anders wil zijn.”

Bekijk de hele aflevering van The Story Of My Life hier.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL XL | Foto: RTL XL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser