Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Britt Dekker legt (op een heerlijke manier) uit waarom ze nog steeds niet vegetarisch eet

Britt Dekker legt (op een heerlijke manier) uit waarom ze nog steeds niet vegetarisch eet

Britt Dekker vertelde vanavond bij ‘De Wereld Draait Door’ (BNNVARA) waarom het haar nog stééds niet lukt om helemaal vegetarisch te eten. En dat doet ze op een manier zoals alleen zij dat kan.

| Marlie van Zoggel

“Ik strand nog op die kutfrikandel.”

Britt Dekker

Britt zat bij De Wereld Draait Door om een cijfer te nomineren voor ‘Getal Van Het Jaar’. Ze koos voor het nummer 46, “omdat dat het percentage Nederlanders is dat dit jaar bewust bezig is met minder vlees eten”. Met de nadruk op ‘bezig is’, want de schoonheid zit hem volgens Britt ook al in de poging: “Het schijnt dat wij Nederlanders iets van 1100 dieren in ons leven eten, maar alleen al door bezig te zijn met minder vlees eten, eet je er al 900 minder.”

Frikandel

Britt kan het weten, want ze is zelf al sinds haar vijfde bezig om vegetariër te worden. Er is eigenlijk maar één reden dat het nog steeds niet is gelukt: “Ik strand nog op die verdomde kutfrikandel”, verzucht ze, tot grote hilariteit van het publiek. Maar Britt heeft goede hoop dat het binnenkort toch gaat lukken om helemaal te stoppen met vlees eten. “Ik heb laatst de vegetarische frikandel ‘ontmoet’ en die was echt súperlekker.”

Klik hier om de hele uitzending van De Wereld Draait Door te bekijken. Het fragment bekijk je hieronder (met Britt vanaf minuut 10:24).

Lees ook
Zo serieus als met haar hooibalenactie in ‘Jinek’ zagen we Britt Dekker zelden

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: De Wereld Draait Door | Foto: Screenshot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser