Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Kijkers staan met den bek vol tand'n wanneer Jaap alléén aankomt bij reünie 'BzV'

Kijkers staan met den bek vol tand'n wanneer Jaap alléén aankomt bij reünie 'BzV'

Kijkers zaten gisterenavond vol verbazing op de bank toen boer Jaap vertelde dat hij en Marian níet meer samen zijn. Want als ze één ding hadden verwacht, was het wel dat die twee bij elkaar zouden blijven. 

| Maaike van de Graaf

Aan Yvon Jaspers vertelt de boer in de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw waar het op stuk is gelopen.

Boer Jaap

Niet alleen kijkers zijn geschokt. Ook de boeren en boerinnen die aanwezig waren op de reünie hadden de breuk niet zien aankomen. Jaap en Marian leken vorige aflevering namelijk stapelgek op elkaar, maar niets blijkt minder waar, zo vertelt Jaap. Het ontbrak beiden aan verliefdheid en dat steekt behoorlijk. “Ik had het graag anders gezien en gehoopt, maar het mocht niet zo zijn.”

‘Boer zoekt Vrouw’-reünie 2018

Jaap zelf noemt het ook onverwacht dat hij en Marian geen stel meer zijn. De boer bleek te veel te twijfelen over van alles, maar dat onder woorden brengen lukt ‘m maar moeilijk. Pas nadat Yvon voor de derde keer vraagt wáár hij dan over zat te wikken en wegen, komt ’t antwoord: hij twijfelde of hij wel de juiste keuze had gemaakt. En dat terwijl de boer bij het keuzemoment zei dat hij zichzelf oud zag worden met Marian.

Lees ook
BzV: Marnix grijpt het meisje uit de zandbak stevig bij de billen

En dan Petra

Achteraf leek Petra hem misschien tóch een betere keuze, laat hij Yvon weten. “Die stond dichter bij me.” Al gauw blijkt dat de boer het niet bij een foute keuze laat. Jaap heeft, na een belletje met Petra, nog een paar keer met haar afgesproken. Helaas sloeg tussen hen de vonk ook niet over en is de boer niet geslaagd in zijn missie een vrouw te vinden.

Verbazing alom op Twitter: 

De hele aflevering van Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV) bekijk je hier. Vanaf minuut 04.10 maakt Jaap z’n entree. 

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV) | Foto: Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV)

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser