Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Zo sprak 'BzV'-boer Henk af met zijn Fiona toen niemand nog wist dat hij háár had gekozen

Zo sprak 'BzV'-boer Henk af met zijn Fiona toen niemand nog wist dat hij háár had gekozen

‘Boer zoekt Vrouw’-boer Marnix is gespot met een onbekende vrouw en het internet barst lost. Iedere trouwe kijker vraagt zich nu dan ook af: hoe houd je de boerenliefde eigenlijk geheim voor de pers?

| Maaike van de Graaf

Boer Henk, die in 2010 zijn Fiona leerde kennen, geeft in RTL Boulevard antwoord op die vraag.

‘Boer zoekt Vrouw’

Maar liefst drie hele maanden moeten de boeren en hun nieuwe liefde hun relatie geheim weten te houden voor niet alleen de pers, maar ook voor de oplettende kijkers. Toen boer Henk eindelijk voor zijn Fiona had gekozen, wrong hij zich in allerlei bochten om haar tóch te kunnen zien.

Via de schuur en de geheime deur

“De hele buurt lette erop”, vertelt Henk. En dus zat er voor hem niks anders op dan heel voorzichtig te werk gaan. “Fiona belde op als ze eraan kwam en dan ging ik voor het raam staan en kijken wanneer ze er was.” Als zijn nieuwe vlam eenmaal op het erf was aangekomen deed hij de schuur wagenwijd open, zodat Fiona er vervolgens met auto en al in kon rijden. “Daarna deed ik de schuur weer dicht”, gaat de boer verder. Eenmaal uit de auto gestapt, kon Fiona via een speciaal ontworpen en geheime deur van de schuur naar Henks huis lopen.

Ontdekt

Je zou dus denken dat de ingenieuze wijze waarop Fiona Henk kwam bezoeken, niet fout zou kunnen gaan. Toch heeft een buurman de twee ontdekt. “Eén keer, op zondagmorgen, dacht ik wel dat ik samen met haar naar de koeien kon. Ik dacht: er is toch niemand.” Had-ie dus mooi even mis. Nog voordat de twee de koeien konden aaien, stond de buurman voor hun neus.

Bekijk hier hoe boer Henk in geuren en kleuren vertelt over de manier waarop hij Fiona tóch kon zien: 

De hele aflevering van RTL Boulevard kijk je hier terug. 

Meer video’s zien?

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

Lees ook
BzV: Steffi vindt kleinduimpje in het stro

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST | WIJ KIJKEN BOER ZOEKT VROUW

Bron: RTL Boulevard (RTL4) | Foto: ANP foto

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser