Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Deze Bed & Breakfast met jacuzzi's is meteen zó populair dat de website eruit vliegt

Hoewel kijkers van ‘Bed & Breakfast’ (Omroep MAX) vaak genoeg redenen kunnen bedenken om ergens níet te willen slapen, waren ze tijdens de aflevering van gisteravond juist erg onder de indruk van een B&B. 

| Kirsten Zijderveld

Zó erg dat de website gedurende de uitzending overbelast was.

Bed & Breakfast

In Bed & Breakfast logeerden de gasten in een oude boerderij in Drenthe, een voormalig tolhuis in Gelderland én in een voormalig bankgebouw in Overijssel. En die laatste is wel de verrassing van de avond te noemen. Miranda en Peter bleken zich nógal in het zweet te hebben gewerkt voor hun B&B. De eerste kamer heeft een luxe badkamer in de voormalige kluis (inclusief massagedouche en whirlpool met tv).

Lees ook
Kijkers vermaken zich opperbest met goedlachse gastvrouwen en ‘uitje op stand’ in ‘Bed & Breakfast’

Jacuzzi met privacy

De tweede heeft een jacuzzi op het balkon met uitzicht op het station van Holten. Maar ook daaraan is gedacht: wie geen zin heeft in pottenkijkers, drukt op een knop en er komt een schutting omhoog die je extra privacy geeft. En dat heeft Peter dus allemaal zelf in elkaar geknutseld. Kijkers zijn zo onder de indruk dat de website van B&B Holten eruit vliegt. Maar er zijn ook kijkers die het allemaal te veel van het goede vinden: past deze luxe nog wel bij een B&B?

Bekijk het fragment bovenaan deze pagina. De hele aflevering van Bed & Breakfast zien? Dat kan hier.

 

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST | LEKKER KIJKEN

Bron: Omroep MAX | Foto: Screenshot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser