Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Barman Victor uit 'First Dates' geeft datingtips (en wij geloven hem op zijn blauwe ogen)

Barman Victor uit 'First Dates' geeft datingtips (en wij geloven hem op zijn blauwe ogen)

De zoektocht naar de liefde gaat voor veel mensen over grillige paden. Gelukkig begint maandag de Nederlandse uitvoering van ‘First Dates’ weer. Barman Victor en maître Sergio praten erover in ‘Pauw’. 

| Belinda Janssen

Het duo heeft zelf veel geleerd over relaties door het kijken naar ándermans datingperikelen.

Verkeerde verwachtingen

Volgens Sergio Vyent en Victor Abeln beginnen veel mensen een date met verkeerde verwachtingen. Sergio: “Het is vaak de eerste reactie. Mensen hebben een bepaald beeld, of een bepaalde wens.” Victor ziet dat mensen tijdens dates vaak maar gaan drinken om ongemakkelijke situaties voor te zijn, wat natuurlijk volkomen averechts werkt. “Bij ons gaan ze eerder levellen. Dan zien ze zelf opeens waarom ze gematcht zijn.” Sergio: “Wij geven de mensen de ruimte, alle ingrediënten om hopelijk de liefde te laten bloeien.”

Lees ook
Klare taal van Reinier in ‘First Dates’: ‘Mijn lengte compenseer ik elders’

Successtellen dankzij ‘First Dates’

Jeroen Pauw biechtte op dat hij nog nooit een blind date heeft gehad. Andries en Katy wél, net als Merijn en Lisanne, die elkaar ontmoetten tijdens het programma. Hoewel de dates zeker niet volgens het boekje verliepen, werden ze tóch een stel. Katy en Andries hadden maar een paar minuten nodig voor ze merkten dat ze ondanks hun scepsis tóch een match waren. Ze zijn nu drie weken samen en dolverliefd. Katy: “Maar je weet niet hoe de toekomst verloopt.” Lisanne en Merijn vielen meteen als een blok voor elkaar. Lisanne: “Het was toch het totaalplaatje.”

Helaas, Victor doet niet meer aan dates

Het optreden van Victor – die zegt dat hij zelf niet meer date, maar wél heel gelukkig is- viel behoorlijk in de smaak bij de kijkers. Hij had ook nog een tip voor dolende daters: “Gewoon senang met jezelf zijn.”

Bekijk het fragment hier:

De hele aflevering van Pauw bekijk je hier

Lees ook
Nu al zin in: ‘First Dates’ niet meer wekelijks, maar dagelijks op televisie

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: Screenshot Pauw

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser