fragment gemist

Antoinette Hertsenberg beetje van slag door reactie Appie op winst Loden Leeuw

Antoinette Hertsenberg beetje van slag door reactie Appie op winst Loden Leeuw

In ‘Radar’ werden gisteren de prijzen voor de irritantste tv-reclames uitgereikt. De reactie van winnaar Albert Heijn was zó onverwacht dat presentatrice Antoinette Hertsenberg even niet wist wat ze moest. 

| Jet Canneman

De supermarkt kreeg de prijs voor de ‘Buik Billen Bonus’- reclame, met acteur Davy Eduard King als sportinstructeur in de hoofdrol.

Lees ook
Jan Smit en Tele2 ‘winnen’ Loden Leeuw voor meest irritante BN’er en tv-reclame

Grote grap
Davy neemt de prijs in ontvangst namens Albert Heijn. De acteur lijkt de uitreiking vooral één grote grap te vinden, tot irritatie van Hertsenberg. Ze benadrukt nog maar eens: “Het blijft een prijs voor de irritantste reclame, dus mensen vonden je irritant.” Maar Davy lijkt het weinig te deren. In sportoufit en breed lachend neemt hij het beeldje in ontvangst: “Maar het is wel veel bekeken.”

Geïrriteerde Antoinette
Antoinette gooit er nog een schepje bovenop: “Kijkers willen meneer Piekema terug.” Dat Davy nog een oproepje op Facebook heeft gedaan om stemmen te winnen voor de Loden Leeuw vindt de presentatrice ook duidelijk niks: “Dat vond ik nog irritanter dan de reclame zelf.” Ze hoopt dat Davy zich schaamt voor de prijs maar dáár is weinig van te merken. Sterker nog, als Davy eenmaal het beeldje in handen heeft besluit hij er meteen vrolijk wat oefeningen mee te doen.

Lees ook
McDonald’s slaat de plank mis met gevoelige reclame

‘Loden Televizierring voor Antoinette’
Kijkers kunnen de reactie van Dave wèl waarderen en vinden de reactie van Antoinette dan juist weer niet zo sympathiek:

 

Ook Ali B in de prijzen
Een andere winnaar van een Loden Leeuw was Ali B, die het beeldje in ontvangst nam voor de Yarden commercial. En voor wie even zijn geheugen wil opfrissen of de hele ‘Buik Billen Bonus’-serie gewoon compleet gemist heeft, hier nog even Dave in actie voor de Appie:

Bekijk de reactie van Dave hier vanaf minuut 35:27.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: NPO

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Enig die reactie die loden leeuw heeft zijn beste tijd ook wel gehad en ik vond die man wel leuk, beetje satire niemand neemt dat toch serieus..

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser