Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Regels? Heeft 'The Voice'-jurylid Anouk lak aan: ze stuurt twee kandidaten weg

Regels? Heeft 'The Voice'-jurylid Anouk lak aan: ze stuurt twee kandidaten weg

In de tweede ronde van de Battles in ‘The Voice of Holland’ (RTL4) was coach Anouk lekker op dreef. Meerdere kandidaten kregen het flink te verduren.

| Kirsten Zijderveld

Zo besloot ze na een battle beide kandidaten niet mee te nemen naar de volgende ronde.

Lees ook
The Battles zijn begonnen: Julia en Maud gaan knap van start in ‘The Voice’

Bloedeerlijk
Anouk staat bekend als de steengoede, bloedeerlijke maar pittige coach bij The Voice. Veel kandidaten vinden dat fijn en kiezen voor haar tijdens de Blind Auditions, maar als ze vervolgens de volle laag krijgen is dat niet altijd even makkelijk. Het gebeurde ook Nikita en Nina, die Symphony (Clean Bandit & Zara Larsson) zongen.

‘Onder de maat’
Anouk vond het een saaie battle. “Nina, qua zang vind ik het gewoon een beetje onder de maat. Je hebt nog niet echt het besef van de mooie opbouw van een nummer, dus je beukt er gelijk keihard in.” Over Nikita zegt ze: “Je was hier twee jaar geleden en toen dacht ik al: jeetje, wat heeft dat mens een stem. Maar je performance is slecht en ik heb je dat toen al gezegd. We hebben dat samen geprobeerd beter te maken en ik vind dat niet goed gelukt.”

Gestolen
De teamcaptain moet eigenlijk één van de meiden kiezen, maar besluit ze allebei niet mee te nemen naar de volgende ronde. Nikita heeft nog geluk: zij wordt ‘gestolen’ door Waylon en mag mee in zijn team.

Braderie
En er was nóg een battle die Anouk duidelijk slecht vond. Jacklyn en Kira, van Team Ali, deden een mashup van het nummer Rockabye. Coach Ali vergeleek de twee al met een blij springend hondje en een lompe boer, en ook Anouk kon er weinig aardigs over zeggen. “Sorry, maar ik vond het een hele rare battle. Een braderie zou jullie waarschijnlijk dolgraag willen boeken. Om eerlijk te zijn zou ik jullie allebei niet door laten gaan.”

Stomme opmerking
En dan was er nog het opstootje met Lara. Nadat Waylon voor haar tegenspeler Silayio koos, besloot Anouk Lara een tweede kans te geven in haar team. Omdat ook Ali B haar wilde ‘stelen’, en Lara dus de keuze had tussen twee coaches, zei ze dat ze dan wel wilde weten wie haar naar de liveshows kon brengen. Ze koos voor Anouk, maar de opmerking kwam haar duur te staan.

Auw
Toen Anouk na de volgende steengoede battle Valerie nog een kans wilde geven, liet ze luid en duidelijk merken dat ze het haar meer gunde dan Lara, vanwege haar opmerking. “Ik vond het jammer van Lara, omdat ik denk dat je geen eisen kunt stellen.” Ze is onverbiddelijk.

Bekijk de hele aflevering van The Voice of Holland hier.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST | MUZIEK

Bron: RTL | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser