Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Anouk is weer bikkelhard in 'The Voice', maar kijkers vinden haar een verademing

Anouk is weer bikkelhard in 'The Voice', maar kijkers vinden haar een verademing

Tijdens de laatste ronde knockouts in ‘The Voice of Holland’ (RTL4) was jurylid Anouk weer onderwerp van gesprek op Twitter. Ze was onverbiddelijk.

| Kirsten Zijderveld

Kijkers waarderen haar eerlijkheid, maar in de studio werd ze uitgejoeld door een groepje fans.

Lees ook
Regels? Heeft ‘The Voice’-jurylid Anouk lak aan: ze stuurt twee kandidaten weg

Allerlaatste kans
Tijdens de allerlaatste ronde voor de liveshows zetten de kandidaten alles op alles om hun coach te overtuigen van hun talent. Je zou denken dat iedereen die nu nog in de race is een aardig moppie kan zingen, maar volgens Anouk ligt dat deze keer wel anders. Ze snapt niet hoe Kira, uit team Sanne, er nog steeds kan zijn.

‘Je hoort hier niet thuis’
“Allereerst mijn complimenten dat je het zo ver hebt gebracht. Ik vraag me echt een beetje af hoe je hier tussendoor bent geglipt tot aan de knockouts, want ik vind: je hoort hier niet thuis. Ik vind het niet goed genoeg. Er zijn mensen uit de vorige afleveringen vertrokken, en die zingen tien keer beter dan jij.”

Lees ook
Tot op het bot geraakt: Nienke emotioneert Anouk en kijkers in ‘The Voice’

‘Leuk voor in de karaokebar’
Het commentaar komt hard aan bij Kira, die zelf dacht dat haar optreden goed ging. Maar ze is niet de enige die het te verduren krijgt. Tegen David zegt Anouk: “Ik moet je eerlijk zeggen: ik ben niet zo onder de indruk helaas. Er gebeurt gewoon niet zo veel bij mij. Ik denk dat dit heel erg leuk is voor in de karaokebar met je vrienden, en dan denk ik zelfs nog dat je een van de betere zangers bent.”

‘Niet leuk om te horen, maar wel fair’
Fans van David, die in de studio zitten, joelen Anouk uit na haar karaoke-opmerking. Kijkers daarentegen vinden het juist fijn dat ze er niet omheen draait, maar gewoon zegt waar het op staat.

Staande ovatie
Maar er was heus niet alleen maar negativiteit gisteravond. Onder de goede optredens spande Demi de kroon met haar versie van Make it rain (Ed Sheeran). Ze kreeg een staande ovatie.

Bekijk de hele aflevering van The Voice of Holland hier.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser