Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Angela Schijf vertelt over meerdere miskramen: 'Het kan zoveel erger'

Angela Schijf vertelt over meerdere miskramen: 'Het kan zoveel erger'

In een nieuw seizoen van ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ spreekt Angela Schijf over haar werk en het moederschap, waarbij ze vertelt meerdere miskramen te hebben gehad.

| Jet Canneman

De actrice heeft drie dochters, maar is zeven keer zwanger geweest, vertelt ze.

Doorgeprikte condooms

Angela vertelt hoe haar dertien jaar oudere man Tom haar de keuze liet wanneer ze voor een kind zouden gaan. “Toen heb ik daar natuurlijk een heel festijn van gemaakt.” Ze blies allemaal condooms op en legde deze op bed, waarna ze Tom een schatkistje gaf met een speld erin. “We noemen dat ‘kindjesnacht’. Hij kwam de kamer in en prikte alle ballonnen kapot. We dachten: we zien wel waar het schip strandt.”

‘Het is de natuur’

En hoewel de eerste dochter niet lang op zich liet wachten, heeft Angela daarna meerdere miskramen gehad. “Maar ik heb drie prachtige gezonde dochters gekregen”, wil Angela vooral benadrukken tegenover Peter van der Vorst. “Het is ook de natuur denk ik en het was nooit heel ver, zo rond de drie maanden.” Het kan ook nog zoveel erger, realiseert Angela zich maar al te goed. “Ik wil er gewoon niet eens aan denken, maar er zijn mensen die hun kind geboren moeten laten worden of die hun kindje af moeten staan.”

Kijk de hele aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren hier terug.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: RTLXL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser