Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Ali B noemt tranen tijdens optreden Televizier-Ring Gala 'risico van puurheid'

Ali B noemt tranen tijdens optreden Televizier-Ring Gala 'risico van puurheid'

Afgelopen donderdagavond brak Ali B toen hij een ode bracht aan de dit jaar overleden Mies Bouwman. In ‘De Wereld Draait Door’ liet hij gisteren weten overmand te worden door emoties. 

| Maaike van de Graaf

“Meer dan waar ik op had gerekend”, zei hij.

Ode Mies Bouwman

“Bij The Voice vertel ik talenten de hele tijd dat het niet boeit hoe zuiver het is, als ik ze maar geloof. Dus ik probeer zelf ook altijd zo puur en integer mogelijk een liedje voor te dragen alleen dan is dit het risico”, aldus Ali B, die door zijn emoties zijn zangpartij niet helemaal af kon maken. “Toen ik het liedje schreef vond ik het al moeilijk. En toen dacht ik nog: ‘Oh, wat goed. Dat is de bedoeling’.”

Ali B bij De Wereld Draait Door:

Vriendschappelijke band

Ali en de dit jaar overleden Mies hadden een vriendschappelijke band. “Ik kwam niet dagelijks bij haar over de vloer, maar ben wel bij haar thuis geweest. Zij probeerde via mij nog haar stempel te drukken op televisie door mij formats in te fluisteren.” Een daarvan wil hij wel proberen uit te werken, aldus de rapper.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Ali B brak tijdens het rappen van een nummer. In mei 2015 was de rapper ook te gast bij De Wereld Draait Door en zong toen een ode aan zijn kinderen. Toen hij het emotionele lied Terwijl jullie nog bij me zijn liet horen kon hij zijn tranen niet bedwingen.

Ode aan Mies Bouwman: 

De hele aflevering van De Wereld Draait Door kijk je hier terug. 

Lees ook
Ali B breekt tijdens eerbetoon aan Mies Bouwman bij Televizier-Ring Gala

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: De Wereld Draait Door

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser