Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Hartverwarmend afscheid met een lach en een traan: Humberto Tan presenteert voor de állerlaatste keer 'RTL Late Night'

Hartverwarmend afscheid met een lach en een traan: Humberto Tan presenteert voor de állerlaatste keer 'RTL Late Night'

Vijf seizoenen, dik duizend afleveringen en ontelbare studiogasten. Humberto Tan nam gisteren definitief afscheid van ‘RTL Late Night’ met een lach én een traan.

| Belinda Janssen

De veelgeprezen maar ook vaak bekritiseerde talkshowhost begon daarmee aan een nieuw hoofdstuk in zijn televisiecarrière.

Lees ook
Humberto Tan bedankt iedereen (ja, ook RTL) via Instagram voor zijn tijd bij ‘RTL Late Night’

Afscheid van Humberto

Hoge pieken en diepe dalen. Humberto Tan maakte het allemaal mee in zijn tijd als gastheer van RTL Late Night. Gisteren presenteerde hij zijn allerlaatste show, en het werd er één om nooit te vergeten, met mooie momenten voor hemzelf en zijn kijkers.

Onverwachte gasten

Na een week vol verrassingen van zijn eigen redactie kreeg Humberto ook gisteren weer een tafel vol onverwachte gasten. John de Mol, Armin van Buuren, Kensington en Louis van Gaal schoven aan en bedankten Humberto allemaal op hun eigen manier. Maar het mooiste eerbetoon kwam ongetwijfeld van zijn familie, die door Luuk Ikink werd geïnterviewd in een hartverwarmend filmpje. Tranen waren er ook, toen Edsilia Rombley voor hem zong, wat volgens Humberto herinneringen opriep aan zijn overleden moeder en broers.

Lees ook
Laatste week wordt er niet makkelijker op: Peter R. de Vries fileert Humberto Tan in uitzending

Dankbaar

Humberto was zichtbaar ontspannen en vooral dankbaar voor de mooie tijd bij Late Night. Geheel tegen de verwachting in hield hij het droog tijdens zijn laatste woorden aan de kijkers, die hij uitvoerig bedankte voor hun liefde, maar ook voor hun soms harde kritiek: “RTL Late Night heeft me zoveel gegeven.”, zei hij. “Of het nu in goede of in slechte tijden was, u heeft gekeken. Wat ik ook ga doen in de toekomst, dit zal ik altijd bij me dragen. Dank u wel voor 1055 afleveringen.” Met die woorden nam hij afscheid. Twan Huys volgt hem het komende seizoen op als presentator van RTL Late Night.

Twitter bedankt Humberto

Bijna 1,3 miljoen mensen zagen de állerlaatste aflevering van RTL Late Night met Humberto Tan. Op Twitter werd duidelijk hoe bepalend Tan is geweest voor de late tv-avond. Hij werd uitgebreid bedankt voor zijn werk en één ding is zeker: zijn fans gaan hem enorm missen.

Bekijk het fragment hier:

Het filmpje van Luuk gaf een mooi overzicht van Humberto’s vele beroemde, beruchte en belangrijke gasten:

Ook de familie van Humberto werd in het zonnetje gezet:

Toch nog tranen: tijdens het optreden van Edsilia Rombley die vol overtuiging De Liefde van je vrienden zong:

Eerder in RTL Boulevard kreeg Humberto nóg een verrassing:zijn eigen wassen beeld. En de gelijkenis is meer dan treffend:

De hele aflevering van RTL Late Night bekijk je hier.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot RTL Late Night

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser