Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

'Robinson'-afvaller vraagt vriendin ten huwelijk in 'Eilandpraat' met zelf geknutselde ring

'Robinson'-afvaller vraagt vriendin ten huwelijk in 'Eilandpraat' met zelf geknutselde ring

Tijdens ‘Expeditie Robinson’ wordt duidelijk wat écht belangrijk is in de levens van de kandidaten. Voor de laatste afvaller reden voor een nieuw avontuur: hij vroeg live in ‘Eilandpraat’ zijn vriendin ten huwelijk. 

| Belinda Janssen

De kijkers pinkten een traantje weg toen Robin, inclusief zelf geknutselde ring, voor zijn geliefde op de knieën ging in de studio van Expeditie Robinson: Eilandpraat (RTL 5).

Slachtoffer van spelletjes

De 26-jarige havenarbeider ontpopte zich de afgelopen weken als een sympathieke speler, die jammer genoeg vaak de inzet werd van smerige spelletjes tussen de Bekende Nederlanders. Vorige week probeerde Nienke hem nog tevergeefs te wippen ten faveure van haarzelf, maar dit keer werd Robin het slachtoffer van Stevens spelletjes, die de argwanende Loiza tóch maar de hand boven het hoofd hield.

Lees ook
Kijkers verbijsterd: zó zorgt deze deelnemer voor de bizarste exit ooit in ‘Expeditie Robinson’

Zelfgeknutselde ring in ‘Eilandpraat’

Maar dat vond Robin helemaal niet erg. Slim gespeeld, zo complimenteerde hij zijn rivalen. Bovendien bleek hij op het eiland allang op wat anders te hebben gebroed: een huwelijksaanzoek voor zijn vriendin, met wie hij al zeven jaar samen is. Tijdens Eilandpraat zagen we een ‘biecht’ waarin Robin zijn partner de liefde verklaarde. En voor ze er erg in had, ging hij in de studio voor haar op de knieën, met een ring die hij samen met zijn kampgenoten had geknutseld. Want, zo zei hij: “Wat moet een Tarzan zonder Jane?” Gelukkig was zijn geliefde het daarmee eens: ze zei volmondig ‘ja’.

Lees ook
Abrupt afscheid: deze publieksfavoriet moet ‘Expeditie Robinson’ verlaten

Kijkers zijn ontroerd

Robins romantische actie werd thuis op de bank warm ontvangen. Zó maak je vrienden, verliezer of niet.

Bekijk het fragment hier:

Kun je het fragment niet zien? Kijk dan hier. De hele aflevering van Eilandpraat bekijk je hier

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST | LEKKER KIJKEN

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot Expeditie Robinson: Eilandpraat

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser