fragment gemist

3FM-dj Domien Verschuuren heeft prachtige verrassing voor vader van Tijn in 'RTL Late Night'

3FM-dj Domien Verschuuren heeft prachtige verrassing voor vader van Tijn in 'RTL Late Night'

Gerrit Kolsteren, de vader van nagellakheld Tijn die enkele maanden geleden overleed, schoof samen met 3FM-dj Domien Verschuuren aan bij ‘RTL Late Night’ (RTL4).

| Kirsten Zijderveld

Het gesprek ging over wat er met de opbrengst van Serious Request vorig jaar gedaan is, en Domien bleek een mooie verrassing te hebben.

Lees ook
Nagellakheld Tijn op zesjarige leeftijd overleden

Zijn zoon Tijn
Tijn heeft met zijn nagellakactie voor Serious Request voor een aanzienlijk deel van de miljoenenopbrengst gezorgd. Zijn vader Gerrit vertelt aan Humberto hoe zijn zoon was vóórdat hij ziek werd, hoeveel impact zijn nagellakactie had en hoe hij het verlies (en het missen) van zijn zoon ervaart. Ook laat hij iedereen meegenieten van de állerlaatste grap van Tijn.

‘Zo ongelooflijk dankbaar’
Domien vertelt vervolgens wat er precies met de opbrengst van Serious Request gebeurd is, en dat hij een bepaald project in Ivoorkust met eigen ogen is gaan bekijken. Er zijn onder andere vier klinieken gebouwd, en één van die klinieken is aan Tijn opgedragen. “Deze mensen zijn zó ongelooflijk dankbaar voor het werk dat Tijn heeft gedaan, maar ook voor al die actievoerders die voor hem nagels hebben gelakt, koekjes hebben gebakken, kerstborrels hebben georganiseerd. Dit is een eeuwig mooi verhaal, nu ook in de binnenlanden van Ivoorkust.”

Lees ook
Met deze actie zet dappere Tijn (6) zich nog één keer in voor lotgenootjes

Emotionele onthulling
Domien laat in een video zien dat de kliniek een prachtige muurschildering van Tijn heeft gekregen. De 3FM-dj heeft hem eigenhandig afgemaakt door de nagels van Tijn rood te lakken. Gerrit en zijn vrouw wisten hier nog niets van, dus het is een prachtige, emotionele onthulling.

‘Tranen in mijn ogen’
Op Twitter laten kijkers weten even een traantje weg te pinken.

De hele aflevering van RTL Late Night kijk je hier terug.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser