Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Danusia (38) verrast doodzieke moeder met passen van trouwjurken

Danusia (38) verrast doodzieke moeder met passen van trouwjurken

Lian van Gerven (63) kreeg eind september te horen dat ze alvleesklierkanker met uitzaaiingen naar de lever heeft. Haar dochter Danusia (38) zal ze daardoor nooit zien trouwen.

| Gaby Boterkooper

Danusia besluit Lian daarom, met de hulp van stichting Oppepper4all, het aller mooiste cadeau te geven.

Lees ook
Facebookoproep om gestolen foto’s van overleden dochtertje duizenden keren gedeeld

Verrassen
Danusia heeft er voor gezorgd dat haar moeder alsnog heeft gezien hoe ze er op haar trouwdag uit zal zien. In eerste instantie wilde Danusia haar moeder naar een bruidswinkel lokken om haar daar te verrassen met het uitzoeken van een trouwjurk, maar de laatste weken heeft Lian doorgebracht op een ziekenhuisbed in haar woonkamer en is ze te verzwakt om het huis nog uit te komen.

Oppepper4all
Uiteindelijk krijgt stichting Oppepper4all het, binnen twee dagen, voor elkaar om de verrassing naar het huis van Danusia’s ouders te verplaatsen. Angelique Bruidsmode in Breda verzorgde de jurken en er wordt zelfs aan gebak, een corsage en een bloemstuk gedacht. Thuis wordt ze samen met haar moeder, vader, nicht en dochter, gehuld in een prachtige witte jurk, vastgelegd door haar tante Miranda en een fotograaf van de stichting.

En dat levert onvergetelijke foto’s en een stralende Lian op.

image3

image2

image4

image5

image6

SNACKS

Bron: LINDAnieuws | Foto: Miranda de Jong

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lees dit ook even

Please update your browser