nieuws

Foto's speelgoedpaarden met opmerkelijke geslachtsdelen gaan viral

Foto's speelgoedpaarden met opmerkelijke geslachtsdelen gaan viral

Het internet kijkt vandaag vol verbazing naar foto’s van een aantal speelgoedpaarden. De plastic diertjes van Canadese makelij zijn namelijk voorzien van geslachtsdelen. Bijzondere geslachtsdelen.

| Justine Wouterson

Er wordt dan ook volop over het (paarden)zaakje getweet.

Lees ook
Amerikaanse ouders vallen over pop met piemel

Paardenplasser
Op zich prima dat die beesten een geslachtsdeel hebben, zou je denken. Kinderen mogen best weten ze niet de enigen zijn met een ‘plasser’. Maar de edele delen van de edele dieren ogen volgens sommige socialmediagebruikers toch wat vreemd.

Too much detail
De foto’s werden afgelopen woensdag het web op geslingerd door twitteraar Bob Velcoro. ‘Ik begrijp niet helemaal waarom dit speelgoed zoveel detail nodig heeft’, schreef hij erbij. Ook ontdekte hij dat de andere speelgoeddieren uit hetzelfde setje geen geslachtsdelen hebben.

Lollige reacties
Zijn tweet lokte de nodige reacties uit. Zo merkten meerdere mensen op dat het formaat van het geslachtsdeel niet op schaal zou zijn en dat de piemel meer weghad van een menselijk exemplaar dan van een paardenvariant. Een aantal twitteraars kwam echter niet verder dan ‘ie’.

De paardenpenis dook eerder op
Het speelgoedbedrijf achter de paarden, Battat, blijkt de dieren al meerdere jaren zo te maken. In 2014 verschenen al eens foto’s van @Zeppelinfan81592 die opmerkte dat de speeltjes anatomisch gezien interessanter waren dan hij had verwacht.

wqfedqr swfputb

NIEUWS | DIEREN | OPMERKELIJK | BUITENLAND | DIE GAAT VIRAL

Bron: Mashable | Foto: Twitter

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser