Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Evelien zoekt een man met humor, maar 'First Dates' is voor haar geen lachertje

Evelien zoekt een man met humor, maar 'First Dates' is voor haar geen lachertje

Daten is een kunst en de juiste match een gunst. Dat bleek gisteren wel weer tijdens een nogal gênant gesprek in ‘First Dates’.

| Belinda Janssen

Jochem en Evelien bleken totaal niet te klikken met elkaar, en lieten dat al tijdens het etentje merken met verbale en non-verbale boodschappen.

Mannen met humor in ‘First Dates’

Veertigers Jochem en Evelien (hij systeembeheerder, zij administratief medewerker) leken in eerste instantie wel van dezelfde dingen te houden: lekker eten, een drankje, een goed gesprek en veel gezelligheid. Bovendien hebben ze allebei kinderen. Mannen met humor wilde ze, gaf Evelien in het voorgesprek nog aan. Maar wat nu precies humor is, daar valt over te twisten, zo bleek.

Eerste indruk

Het hielp ook niet echt dat het stel meteen na kennismaking elkaars naam was vergeten. Evelien: “Ik moet eerlijk zeggen dat ik je naam niet meer weet.” Jochem: “Geeft niet, ik ben die van jou ook vergeten.” Jochem probeerde het ijs te breken door de ene grap na de andere op tafel te gooien. Over een mislukte Tinderdate: “Ik zei, ‘ik denk dat je beter naar de Keurslager kunt gaan. Daar kun je worst vinden in elk formaat en dikte die je maar wil’.” Evelien kon er niet om lachen.

Lees ook
Kijkers kunnen er níet over uit hoe onbeschoft Lisa is tijdens ‘First Dates’

‘Dit gaat ‘m niet worden’

Jochem vroeg zich op zeker moment dan ook hardop af: “Waar hebben ze ons op gematcht?” De wederzijdse interesse nam niet toe toen Jochem zich met de lippenstift van de serveerster ging bezighouden. Na afloop deed het tweetal geen enkele moeite om zelfs maar een vriendschappelijke afspraak te maken. Evelien: “Dit gaat ‘m niet worden.” Dát was de kijker inmiddels allang duidelijk.

Lees ook
Kijkers van ‘First Dates’ zijn ervan overtuigd dat deze kandidaat iedereen voor de gek houdt

Twitter vermaakt zich opperbest

Zoveel mensen, zoveel wensen. De kijkers verbaasden zich over het gebrek aan raakvlakken tussen dit datende stel.

De hele aflevering van First Dates bekijk je hier. Het fragment begint op 34.35 minuten. 

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: Screenshot First Dates

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser