Advertorial

Win 10 x 2 kaarten voor 'Niemand in de Stad', de ontroerendste film in tijden

De zomer loopt langzaam op z’n einde. Dat is aan de ene kant jammer (want vaarwel terrasjes), maar aan de andere kant best gezellig. Mogen we eindelijk weer schaamteloos de bioscoop in. 

Zet op maandag 1 oktober in ieder geval een dik kruis in je agenda, want op die dag vindt de première van Niemand in de Stad plaats in Pathé Tuschinski in Amsterdam. En wij geven kaarten weg.

Film over vriendschap

De ontroerende film speelt zich af in het Amsterdamse studentenleven. Drie vrienden proberen de verantwoordelijkheden van het volwassen leven nog even van zich af te schudden, maar helaas valt daar niet aan te ontkomen. Ze botsen met elkaar, hun liefdes en de verwachtingen van hun ouders. Voor één van hen wordt deze zoektocht fataal, met alle dramatische gevolgen van dien.

Zoektocht

De film van regisseur Michiel van Erp is naast aangrijpend en realistisch, ook enorm herkenbaar. Het verhaal mag dan over drie studenten gaan: vriendschap, loyaliteit, identiteit en de zoektocht die volwassen worden heet, staan centraal. Leuk voor mensen die de dertig al zijn gepasseerd (en met een glimlach kunnen terugkijken) én leuk voor iedereen die middenin die levensfase zit en dagelijks denkt: wie ben ik nou eigenlijk?

Kaartjes voor de première

Denk jij nu vooral: ik wil die kaarten voor de première wel winnen, dan geven we je ook groot gelijk. Rode loper, gratis drankjes en borrelhappen, wij zeggen: ga ervoor. Zouden we trouwens nog bijna één van de leukste dingen vergeten: aansluitend aan de film is er een premièrefeest in Tuschinski waar ook de cast van de film heen gaat.

Meld je hier aan

Niemand in de Stad wordt ook wel een ode aan jong zijn in Amsterdam genoemd, en in lijn daarvan bestaat de cast grotendeels uit jonge, veelbelovende acteurs. Wil jij graag even deelnemen aan dat jong in onze hoofdstad zijn, meld je dan snel aan om kans te maken op een avondje in de mooiste bioscoop van Nederland. Om daarna zorgeloos de remmen los te gooien, zodat je je voor héél even niet hoeft af te vragen wie je nou eigenlijk bent. Aanmelden doe je hier.

Niemand in de Stad is vanaf 4 oktober te zien in de bioscoop.

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL

Bron: Basebuilder | Foto: Basebuilder

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lees dit ook even

Please update your browser