Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Wordt dit de opvolger van 'A Star is Born'? Elle Fanning schittert in nieuw muziekdrama

Actrice Elle Fanning (20) schittert in wat de opvolger van ‘A Star is Born’ wordt genoemd. Dit voorjaar komt de gloednieuwe film ‘Teen Spirit’ uit, met Elle in de hoofdrol.

| Stijn de Vries

Zij speelt Violet, een tiener die droomt van een grootse carrière als artiest.

Teen Spirit

De film is door de makers van het rammend succesvolle La La Land gemaakt. En net als in A Star is Born lijken dromen van een carrière als artiest werkelijkheid te worden voor de jonge Violet, gespeeld door Elle. Ze speelt de verlegen tiener die droomt om mee te doen aan de talentenjacht Teen Spirit. Ze hoopt zo een ander leven dan het saaie boerenleventje, waar ze nu in zit, te verwezenlijken.

Lees ook
Waarom je ook naar ‘A Star Is Born’ moet als je een hekel hebt aan musicals

Meeblèren

Goed nieuws voor fans van popmuziek: er worden nummers van Ellie Goulding, Ariana Grande, Carly Rae Jepsen en van andere artiesten vertolkt. Dat wordt meeblèren in de bioscoopzaal. Daar moet je alleen nog even een paar maanden op wachten – de film wordt in het voorjaar van 2019 verwacht – maar om je alvast warm te maken hebben we de trailer van de film bovenin dit artikel staan.

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.MEIDEN | BEKEND

Bron: Vulture | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lees dit ook even

Please update your browser