Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Patrick Duffy speelt vader van Linda de Mol in 'April, May en June'

Patrick Duffy speelt vader van Linda de Mol in 'April, May en June'

De Amerikaanse acteur Patrick Duffy heeft een rol in de nieuwe film van Linda de Mol en Will Koopman. Duffy zal Linda’s vader spelen in ‘April, May en June’.

| Tim van Rodijnen

De 69-jarige Duffy is bij het grote publiek vooral bekend als Bobby Ewing uit de hitserie Dallas.

Opnames

De opnames van April, May en June vinden op dit moment plaats. De film vertelt het verhaal van drie zussen die zich voorbereiden op de euthanasie van hun moeder. De zussen worden gespeeld door Elise Schaap, Tjitske Reidinga en Linda zelf. Andere hoofdrollen worden vertolkt door Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak en Mark Rietman. April, May en June moet in april 2019 in de bioscopen te zien zijn.

The Bold and the Beautiful

Patrick Duffy brak in de jaren zeventig door als een held met kieuwen in de serie Man from Atlantis. De afgelopen jaren was hij ook regelmatig te zien in de Amerikaanse hitserie The Bold and the Beautiful, als de vader van Brooke.

Lees ook
Linda de Mol onthult cast ‘April, May en June’ en we mogen wel zeggen: wát een namen

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | BEKEND

Bron: ANP | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser