Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Nederland geen Halloween-land? Dan heb je deze riller van een thriller nog niet gezien

Halloween. Het is misschien niet de meest Nederlandse ‘feestdag’ die er is, maar langzamerhand sluipen de pompoenen en horrorfilms toch ook onze cultuur in. 

En mocht je daar heel gelukkig van worden, dan hebben we nog wel een goede tip voor je: de film Halloween.

Laurie Strode

In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Zegt dit je zo 1, 2, 3 allemaal even niks? Dan even een hele korte samenvatting.

Seriemoordenaar

Veertig jaar geleden ontsnapte Jamie aan Michaels slachtpartij tijdens Halloween en heeft sindsdien nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. In Halloween dus het vervolg… Durf je het aan? Dan zijn er twee avonden die je in je agenda kunt zetten.

Voorpremière Halloween

Op vrijdagavond 26 oktober vindt een speciale, allereerste voorpremière van de film plaats met een exclusief event bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Over deze avond kunnen we nog niet al te veel loslaten, maar een paar dingen zijn zeker. Er wordt een rode loper uitgerold , je krijgt een heerlijke snack en een drankje voor bij de film en je bekijkt de film vanuit de meest comfortabele stoelen. Wil jij film kijken tussen de bekende Nederlanders? Voor slechts €12,50 kan je erbij zijn. Tickets koop je hier.

Horrorlegende

En natuurlijk wordt het belachelijk spannend. De film is namelijk geproduceerd door de Amerikaanse horrorlegende John Carpenter die voor de film samenwerkte met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment, Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity). Dus dat belooft wat.

Halloween Horror Show

Geldt voor jou ‘één horrorfilm, is geen horrorfilm’, dan moet je zaterdagavond 27 oktober in je agenda vrijhouden. Die avond vindt de landelijke Halloween Horror Show plaats in tien bioscopen van Kinepolis. Die avond krijg je niet één, niet twee, maar vier (!) doodenge films achter elkaar te zien.

Slapeloze nacht

He’s Out There wordt opgevolgd door Boarding School, en als je het dan nog volhoudt krijg je de bloedstollende film Still/Born voorgeschoteld. De afsluiter van de show is de film The Lodgers. Klaar voor een slapeloze nacht? Koop dan hier nu je tickets.

SNACKS | ADVERTORIAL

Bron: Kinepolis | Foto: Kinepolis

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lees dit ook even

Please update your browser