Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

'Engste horrorfilm aller tijden' vanaf vandaag in de bioscoop

De horrorfilm ‘Hereditary’ is vanaf vandaag te zien in de bioscoop. Hij blijkt zo eng te zijn, dat bezoekers tijdens het kijken de zaal uit gevlucht zijn tijdens de voorpremières. 

| Gaby Boterkooper

Volgens website Thrillist was het gegil in de zaal bijna net zo angstaanjagend als wat zich in de film afspeelde.

Lees ook
Na het zien van deze video neem je nooit meer een selfie

Plot

De film gaat over een familie die na de dood van hun oma Ellen steeds meer verontrustende geheimen over haar te weten komt. Hoe meer ze over haar verleden te weten komen, hoe meer ze proberen hun sinistere geërfde lot te ontlopen. Klinkt ingewikkeld, maar als je de trailer ziet begrijp je het misschien iets meer.

Recensies

De professionele recensies liegen er in ieder geval niet om. AV Club noemt het de ‘meest traumatische en angstaanjagende horrorfilm in tijden’. Variety zegt dat het ‘een thriller is over de engste geesten van allemaal: de geesten die in onszelf zitten’. En The Hollywood Reporter stelt dat het ‘twee ademloze uren van escalerende terreur is die nooit een seconde verslappen.’

Angstaanjagend

Ook uit de reacties op Twitter blijkt dat de film niet voor bange mensen is weggelegd. ‘Mijn maag draait zich nooit om door een film, maar er is één moment in deze film dat zo schokkend is dat ik bijna gek werd,’ schrijft iemand.

VIDEO'S | NIEUWS | BUITENLAND

Bron: Esquire | Foto: Still uit trailer

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser