Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Van 'Suits' tot de Britse royals: iedereen feliciteert zwangere Meghan en prins Harry

De felicitaties en cadeautjes voor prins Harry en Meghan Markle stromen binnen nadat ze gisteren bekendmaakten een kindje te verwachten.

| Elisa Heisen

De twee hadden vandaag hun eerste publieke optreden na de bekendmaking.

Eerste reis als stel

Meghan en Harry brengen een zestiendaags bezoek aan Australië. Daar waren ze al toen het grote nieuws bekend werd gemaakt. Het is hun eerste officiële reis als getrouwd stel en ze werden vandaag door duizenden mensen opgewacht bij Sydney Opera House. Ze werden overladen met felicitaties en kwamen terug met onder meer knuffels voor de baby.

Door het dolle heen

Gisteren liet Meghans moeder Doria ook al van zich horen. Ze is door het dolle heen en zou er zelfs aan denken om naar Londen te verhuizen om Meghan te helpen met de verzorging van de baby. Ook aan Harry’s kant stromen de felicitaties binnen. Vader Charles, koningin Elizabeth en prins Philip hebben het stel openlijk gefeliciteerd. Zij hoorden het royal babynieuws afgelopen vrijdag al, toen Harry en Meghan bekendmaakten in verwachting te zijn op de bruiloft van prinses Eugenie.

Ex-collega’s

Ook Meghans voormalige collega’s van de populaire tv-serie Suits, waarin ze zeven seizoenen lang een rol had, hebben van zich laten horen. Ze feliciteren haar op Twitter. Veel van haar ex-collega’s waren ook aanwezig bij de royal wedding, afgelopen mei.

Lees ook
Royal babynieuws: Meghan Markle is zwanger

VIDEO'S | NIEUWS | KONINGSNIEUWS | BUITENLAND

Bron: NOS/Telegraaf/People/Daily Mail | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser