Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

favoriete televisiesnack

favoriete televisiesnack

De man waar Nederlandse vrouwen hun eigen man zonder twijfel voor inruilen is Matthijs van Nieuwkerk. Ook Jeroen

van Koningsbrugge en Jan Kooijman zijn populair. Als de man het voor het zeggen heeft, kiest hij voor Linda de Mol, Wendy van Dijk of Chantal Janzen.

REAGEER
Wat vind jij de allerleukste televisieman?

Bron: telegraaf.nl, beeld Bob Bronshoff

Bezoekers lazen ook:
zakken legen
Dyanne legt de focus op fashion
Beauty and the Beast


FacebookTwitterMore...

NIEUWS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

CarlaCarla

oeps dubbel zinnetjeOverigens ben ik een beetje matthijs moe.Irritante interviewer die de gast weinig ruimte te antwoorden geven geeft.Ik kijk daarom bijna geen dwdd meer.

CarlaCarla

ik snap die keuzes allemaal niet.er zijn zat leukere mannen of vrouwen op tv (die uit nederland komen)old time favorite blijft George Clooney of Goran Visnjic ;-)oke geen nederlandersleuke nederlandse mannen zijn er ook op tv, leukere dan hierboven beschreven

JessicaJessica

Matthijs... Hij is sexy op een soms stuntelige manier die even later weer volledig verpletterd wordt door zijn ijdelheid en charismatische uitstraling. Lekker en ook nog iedere dag.

SamSam

M'n eigen man is de leukste. Maar Jan Kooijman... Sjesus, wat een heerlijk, lekker snoepje is dat! Vooral als 'ie lekker streng doet bij So you think.

BrittBritt

Nu ik in 3 weken tijd 6 kilo ben afgevallen heb ik geen favoriete man meer!! Het is een vrouw en ze heet Asja Tsachigova!!

LindaLinda

M'n vent ervoor inruilen dat nou ook weer niet, maar van de hier genoemde vind ik Matthijs (ik kan zo zwoel kijken op de foto) van Nieuwkerk de leukste. Jeroen van Koningsbrugge heb ik niet zoveel mee, en Jan Kooijman, wat doet die eigenlijk op de tv (ben het even kwijt)?

SaskiaSaskia

Mathijs doet me ook niet zoveel, Jeroen en Jan daarentegen.... mogen van mij wel een keer op de lindaApp verschijnen!!!

CorneliaCornelia

Ik snap vooral nooit wat men ziet in Chantal Janzen, behalve dat mooie koppie.

MargreetMargreet

Matthijs?? Waarom?? Doe dan Jan maar ja... Zoveel prettigs qua mannen is er niet op tv.... Ik hou het toch maar bij mijn eigen vent!!

HassankhanHassankhan

Jan Kooijman is de leukste!:)

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser