Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Familie Abdelhak Nouri emotioneel: 'Eindelijk geeft Ajax fouten toe'

Familie Abdelhak Nouri emotioneel: 'Eindelijk geeft Ajax fouten toe'

De familie van Abdelhak Nouri is blij dat Ajax eindelijk hun fouten heeft erkend. De club geeft toe dat de medische behandeling op het veld, vorig jaar juli, niet adequaat is geweest.

| Martine Schut

De voetbalclub heeft excuses aangeboden.

Lees ook
Ajax erkent volledige aansprakelijkheid in zaak Nouri

Erkenning

“De familie heeft het nieuws positief ontvangen. Vandaag is erkend wat vorig jaar op de videobeelden al was te zien. Voor de familie is dat geen dag te vroeg. Erkenning dat Ajax van begin af aan ongelijk had, was op zijn plaats geweest”, zei John Beer, de letselschadeadvocaat van de familie Abdelhak Nouri, gisteren in Nieuwsuur.

Sorry

Ajax erkent nu aansprakelijkheid en heeft excuses aangeboden aan de familie dat de fouten zo laat worden erkend. “Ten eerste wil ik mijn diepe verontschuldigingen aanbieden aan de familie Nouri. De behandeling op het veld, vorig jaar juli, is niet adequaat geweest”, zei Edwin van der Sar gisteren met tranen in de ogen tijdens de persconferentie. Na een hartstilstand op het veld liep de 21-jarige Nouri ernstige hersenschade op.

Bekijk hier de persconferentie terug:

NIEUWS

Bron: Nieuwsuur | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser