Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Fajah Lourens heeft geen verwijten in familiedrama: 'Dood van neefje was niet te voorkomen'

Fajah Lourens heeft geen verwijten in familiedrama: 'Dood van neefje was niet te voorkomen'

Fajah Lourens denkt niet dat iemand iets te verwijten valt rondom het familiedrama dat haar neefje Elfin twee jaar geleden het leven kostte. ‘Het is het lot. Ik denk dat bepaalde wegen zijn uitgeschreven’.

| Justine Wouterson

Dat zegt de fitnessgoeroe en dj in een openhartig interview dat vanavond wordt uitgezonden door EenVandaag, waarvan al een kort fragment verschenen is.

Wat als?

“Ik denk ook niet dat dit voorkomen had kunnen worden. Heel veel mensen denken in ‘als’, ‘had ik maar dit’ of ‘als ik maar dat had gedaan’. Ja, en dan? Dat heb je niet gedaan”, aldus Fajah. “Ik heb het toen ook wel even gedacht hoor: ‘wat als ik er eerder was’. Maar ja, misschien was er wel iets ergers gebeurd. Je weet het niet. En je hebt er niets aan.”

Troost uit herinneringen

De elf maanden oude Elfin kwam in juli 2016 om het leven. Zijn vader sprong toen met het jongetje uit het raam. Voorafgaand aan het drama woonde Elfin enkele maanden bij Fajah in. Daar haalt ze nu nog altijd troost uit. “Uit het feit dat hij het heel leuk heeft gehad, de laatste maandjes bij ons”, zegt ze.

‘Alles gaat, maar liefde blijft’

Elfin heeft voor altijd een bijzondere plek in haar hart. “Liefde blijft. Alles gaat, maar liefde blijft. Dat vind ik het belangrijkste.”

Het interview met Fajah zie je om 18.15 uur in EenVandaag op NPO1. Bekijk hieronder een preview van de uitzending:

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: ANP | Foto: LINDA.meiden 8 - Hans van Erakel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser