nieuws

Wil je niet op de foto? Bij dit evenement hebben ze daar een passende (rode) oplossing voor

Wil je niet op de foto? Bij dit evenement hebben ze daar een passende (rode) oplossing voor

Voor veel vrouwen herkenbaar, je bent aanwezig op een festival of ander evenement, maar voor je het weet sta je tien keer op de foto. En dat ongevraagd.

| Yara Mureau

Tijdens Haarlem Culinair gaat dit niet gebeuren, míts je een rode stip op je voorhoofd plakt. Tja, echt waar.

Rode stip

Als je niet herkenbaar in beeld wil komen tijdens de evenementen van Haarlem Culinair, word je gevraagd om een rode stip op te halen bij de organisatie en op je voorhoofd te plakken. Dit kan je uiteraard ook zelf doen met lippenstift. “Vroeger kon je gewoon foto’s publiceren, maar nu ben je nog vijf weken bezig als je iedereen moet navragen of een foto of video op de website mag worden gezet”, vertelt de organisator aan NH Nieuws.

Foto’s en video’s

Het experiment werd al één keer uitgevoerd, begin augustus. “Drie van de 70.000 bezoekers hebben er gebruik van gemaakt.” Mocht je dus een rode stip op je hoofd hebben tijdens een van deze evenementen, vind je jezelf later niet terug op het internet. Moet je er dus wel voor over hebben.

Lees ook
Man eet zonder schaamte rauw stuk vlees voor ingang van Vegan Foodfestival

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS

Bron: NH Nieuws | Foto: Unsplash

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser