nieuws

Eva Jinek wint Zilveren Televizier-Ster 2017 voor beste presentatrice

Eva Jinek wint Zilveren Televizier-Ster 2017 voor beste presentatrice

Eva Jinek is zojuist onderscheiden met de Zilveren Televizier-Ster 2017. Het Nederlandse publiek verkoos haar tot beste presentatrice.

| Boris Lemereis

Ze kreeg de prijs uit handen van Spoorloos-presentator Derk Bolt.

Lees ook
Dit droegen de winnaressen van de Zilveren Televizier-Ster de afgelopen dertien jaar

Eerste nominatie 
De andere twee genomineerde vrouwen waren Floortje Dessing en Geraldine Kemper. Floortje Dessing en Geraldine Kemper waren al drie keer genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster, die afgelopen jaren door Chantal Janzen werd gewonnen. Voor Eva Jinek was het de eerste nominatie in de categorie.

Niks voorbereid
“Ik heb niets voorbereid, want als ik dat doe win ik niet”, zei Jinek. Ze dankte de KRO-NCRV dat ze zichzelf mag zijn en raadde ook mensen thuis aan om zichzelf te blijven.”Ik doe dit voor jullie, maar dat ik zoveel waardering krijg, is fantastisch.”

Nog meer winnaars
Wilfred Genee kreeg de prijs voor beste presentator. Hij ontving  de prijs van meervoudig winnares Chantal Janzen. De talentenprijs ging naar Marieke Elsinga. Aan het einde van het gala wordt bekend wie de Gouden Televizier-Ring om zijn of haar vinger mag schuiven. Naast Expeditie Robinson behoren Zondag met Lubach (VPRO) en Beste Zangers (AVROTROS) tot de kanshebbers.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: ANP/ Twitter | Foto: LINDA.man 1 Pablo Delfos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser