nieuws

Eva Jinek is blij als single: 'Ik ben gelukkig met mijn katten'

Eva Jinek is blij als single: 'Ik ben gelukkig met mijn katten'

In de nieuwe LINDA.man spreekt gasthoofdredacteur Waldemar Torenstra talkshowhost Eva Jinek. Daarbij komt ook haar liefdesleven aan bod.

| Cindy Keijzer

Jinek: “Ik ben erg gelukkig met mijn katten. Heel overzichtelijk.”

Heerlijk
Waldemar kan dit zich niet voorstellen: “Ik word ongelukkig zonder relatie.” Jinek: “Ik heb vanaf mijn negentiende voortdurend langdurige relaties gehad en ik moet je eerlijk zeggen dat ik het heerlijk vind even op mezelf te zijn”.

Relatie
Uiteindelijk wil Jinek wel weer een ‘oprechte, diepgaande, heerlijke relatie’. Haar toekomstige partner moet het niet erg vinden om in de nacht door haar wakker gemaakt te worden. “Midden in de nacht thuiskomen van je werk, die homp vlees in bed even wakker schudden en dan zeggen: ‘Ik moet je even vertellen hoe mijn dag is geweest’.”

Buitengesloten
Verder wenst ze: “Iemand die voor je opstaat, iets te eten voor je maakt en naar je luistert. Iemand die je vasthoudt.” En iemand die de deur voor haar opendoet wanneer ze zichzelf weer eens heeft buitengesloten. Zoals de nacht voor het interview gebeurde.

Benieuwd wat Waldemar en Eva nog meer besproken hebben? Ren dan nu naar de winkels of bestel hem hier. Ook vind je ‘m via Blendle (€).

NIEUWS | BEKEND | LINDA.MAN

Bron: LINDA.man | Foto: LINDA.man / Fotografie Pablo Delfos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser