nieuws

Ellie Lust op patrouille naar het (niet ongevaarlijke) buitenland voor nieuw tv-programma

Van woordvoerder naar presentator en als presentator weer op patrouille: Ellie Lust vertrok onlangs voor een nieuw tv-programma naar het buitenland.

| Martine Schut

En niet zomaar ‘een buitenland’: ze verruilde de Nederlandse straten voor die van Colombia, Kenia, Israël, Dubai, Albanië en San Francisco.

Lees ook
Ellie Lust heeft lachers op de hand na onbedoeld dubbelzinnige opmerking over ‘De Vlucht’

Eindelijk
Dat maakt Ellie vandaag zelf bekend via Instagram. ‘Eindelijk mag ik het bekendmaken! En jullie mogen het als eerste weten. Vanaf 27 februari ga ik elke week op patrouille met mijn buitenlandse collega’s’, schreef ze bij de eerste beelden uit het programma. De naam? Die verhult weinig: Ellie op Patrouille.

27/02/2018

A post shared by Ellie Lust (@lustellie) on

27/02/2018

A post shared by Ellie Lust (@lustellie) on

Drugshandel en kinderprostitutie
Volgens AVROTROS, waar het programma vanaf volgende maand wordt uitgezonden, geeft Ellie op Patrouille een uniek inkijkje in de wereld van de buitenlandse politiekorpsen. In elke aflevering staat een ander land of een andere stad centraal. In Colombia duikt Ellie in de wereld van de drugshandel, in Kenia loopt zij mee met collega’s die kinderprostitutie bestrijden en in San Francisco wordt de Amsterdammer geconfronteerd met de vele daklozen in de Amerikaanse stad.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: Instagram | Foto: Ellie Lust / L'homo 14 Pablo Delfos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser