Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Ellemieke Vermolen herdenkt zes maanden na dato overleden zoontje

Ellemieke Vermolen herdenkt zes maanden na dato overleden zoontje

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman verloren precies zes maanden geleden vlak voor de geboorte hun zoontje Josha. Ellemieke staat erbij stil op haar Instagram.

| Lisa Koetsenruijter

“Onze liefde eindigt nooit”, schrijft ze bij de foto.

Lees ook
Sergio Herman over verlies van zoon: ‘Ellemieke en ik zullen hier sterker uitkomen’

Navelstreng om nek
Daarop zien we de voetjes van Josha. “De liefde van een moeder begint al voor de geboorte. Ik mis je, mijn lieve engel”, schrijft ze verder. Ellemieke en Sergio maakten begin maart bekend dat ze vroegtijdig afscheid hadden moeten nemen van hun derde kindje. Josha overleed in de buik doordat de navelstreng om zijn nek zat, een paar weken voordat Ellemieke uitgerekend was.

Twee andere zoons
Ze hebben nog twee zoons, Noah (7) en Zenna (5). Eerder herdacht Sergio zijn zoon ook al op Instagram, met een foto van de witte ballonnen die ze voor hem hadden opgelaten.

19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondragelijk moment....het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven! Onze lieve Josha Is er niet meer❤️❤️! Merci voor de ontelbare steunbetuigingen van naaste vrienden, collega's, medewerkers, familie en onbekenden! Maar mijn grootste diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw @ellemieke_vermolen die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love You schat!! Zo super veel respect en liefde voor je! ❤️❤️❤️ ook namens mijn lieve kinderen Noah,Zenna,Boy en Moon herman #loveyouall #keepthefaith #togetherwearestrong 💪🏻🙏🏻

A post shared by Sergio Herman (@sergioherman) on

Kotsen van ellende
In LINDA.155 vertelde Sergio over het verlies: “De eerste veertien dagen na de bevalling kwam ik zonder slaappil de nacht niet door en toen ik langzaam maar zeker weer begon te werken, stond ik elke avond onder de douche te kotsen van ellende omdat ik die verschrikkelijke beelden van de bevalling en ons dode kindje weer voor me zag.”

NIEUWS | BEKEND

Bron: Instagram | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser