Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Eerste beelden haaienaanval Freek Vonk te zien: Freek lijkbleek in beeld

Eerste beelden haaienaanval Freek Vonk te zien: Freek lijkbleek in beeld

Freek Vonk heeft de eerste beelden van zijn programma ‘Freek gaat naar de haaien’ (NPO3) op zijn Facebookpagina gezet. Daarin komt zijn veelbesproken haaienbeet voorbij

| Justine Wouterson

Tijdens de opnames voor de show begin dit jaar raakte de tv-bioloog zwaargewond toen hij in zijn arm werd gebeten door een Caribische rifhaai op de Bahama’s.

Lees ook
Freek Vonk showt zijn biceps met littekens na haaienbeet

Paniek op de boot
In de video is te zien hoe het Freek verging na de aanval. Met een van pijn vertrokken gezicht houdt hij een bebloed verband tegen zijn arm aangedrukt. De stuurman van de boot schakelt direct hulp in: “We hebben een beet, de presentator is gebeten, ik kom nu direct terug.”

‘Dat ziet er vreselijk uit!’
Daarna is te zien hoe Freek lijkbleek op de bodem van de boot ligt terwijl de stuurman zegt: “O god, dat ziet er vreselijk uit!” De presentator heeft geluk gehad: na een drie uur durende operatie (en honderd hechtingen rijker) bleek dat de haai niets vitaals had geraakt. Wel heeft hij momenteel nog geen gevoel in de huid van zijn rechterarm.

Dubbele uitzending
Freek gaat naar de haaien wordt vandaag en morgen uitgezonden op NPO3. Vonk zelf staat dan op het podium van AFAS Live. Hij geeft in de kerstvakantie maar liefst negen shows in de reeks Op Wereldreis.

NIEUWS | TV | BEKEND | DIEREN

Bron: ANP | Foto: LINDA. 105 - Carli Hermes

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser