Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Echt geen goede tijden in Meerdijk: actrice Robin Martens moet 'gedwongen' uit GTST

Echt geen goede tijden in Meerdijk: actrice Robin Martens moet 'gedwongen' uit GTST

Actrice Robin Martens (25) werd gedwongen om uit ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ (GTST) te stappen. Ze is namelijk door de makers uit de serie geschreven.

| Pim Prins

Het nieuws dat de actrice weggaat bij GTST werd gisteren al verspreid, maar over het gedwongen vertrek vertelde ze gisteravond openhartig in RTL Boulevard. 

Lees ook
Geen goede tijden in Meerdijk: actrice Robin Martens verlaat GTST

Reden
Over de reden voor het verwijderen het karakter Rikki kon de actrice weinig onthullen. “Toen ik hoorde dat ik uit de serie was geschreven dacht ik: Huh? Het nieuws kwam onverwacht, ik ben daar wel even verdrietig om geweest”, zei ze tegen RTL Boulevard. De laatste aflevering waarin Robin te zien is, zal op donderdag 21 december worden uitgezonden. De actrice en danseres hoeft daarna bepaald niet stil te zitten.

Vlog
Vanaf januari gaat ze namelijk samen met haar goede vriendin Cillie Rigters een eigen YouTube-kanaal beginnen. In het introfilmpje zitten Robin en Cillie samen in de auto en stellen ze zichzelf eerst voor. Daarna vertellen de dames iets meer over de inhoud van hun vlogs. “We gaan het hebben over onze gezamenlijke avonturen. Maar we hebben al zoveel beeld van ons samen, dat we daar eerst een filmpje van gaan maken.”

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.MEIDEN | BEKEND

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser