nieuws

Gouwe ouwe: Doutzen promoot borstvoeding met heel persoonlijke foto

Gouwe ouwe: Doutzen promoot borstvoeding met heel persoonlijke foto

Gisteren plaatsten we de fotoserie ‘Melk in de meterkast’ waarop vrouwen kolven van fotograaf Floor Fortunati (32). In 2015 deelde Doutzen Kroes al een persoonlijke foto over hetzelfde onderwerp.

| Annemarie van Ulden

Op de foto is te zien hoe het voormalige Victoria’s Secret-model melk afkolft voor haar dochtertje: ‘Mijn dagelijkse routine’, zegt ze. Doutzen plaatste de foto op Instagram.

Lees ook
Doutzen deelt intieme borstvoedingsfoto

Dagelijks routine
Met de foto wil het topmodel borstvoeding promoten. Mijn dagelijkse routine! Ik promoot borstvoeding. Het is het beste voor je baby, als het kan!, schrijft ze erbij.

doutzen borstvoeding

NIEUWS | BEKEND

Bron: Instagram | Foto: Instagram

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

petra petra

De media aandacht die Doutzen zelf opzoekt siert haar niet. Een klassieke schoonheid zal ze nooit worden. Terwijl ze wel de looks heeft. Maar dat is ook alles. Jammer

akimakim

Doutzen is een voorbeeld vrouw. Alleen kickt ze op aandacht. Mediageil=Minpuntje. Tip: stapje achteruit.

berber esmeijerberber esmeijer

Doutzen, toppie! Ik heb mijn jongste 2,5 jaar gevoed! Het is het natuurlijkste dat er bestaat! Hoezo stickers op de deur van horecagelegenheden waarop staat datborstvoeding geven toegestaan is. Je kindje de fles geven mag toch ook overal? Honger is honger......

Flying Dutch GirlFlying Dutch Girl

Toch even corrigeren, nee borstvoeding kan niet overal.Wat mij opvalt dat normaal zou zijn om het een beetjeop de achtergrond te doen. Maar nee hoor het moet te pas ente onpas. Heeft niets te maken met een baby die honger heeft,maar kijk mij eens!!! Echt nederlands...

AnneloesAnneloes

Kunnen we alsjeblieft een eind maken aan wat ik 'wijven onder elkaar'noem? We zijn echt vreselijk als ik veel reacties lees. Totaal onnodig.... Oh, en ik ben OOK jaloers op Doutzen want ik ben niet knap en slank en ik leid een heel burgerlijk bestaan :-)

WillieWillie

Top om te zien, topmodel in werk en privé!

SaskiaSaskia

Jeetje Mina wat een rare reacties allemaal;oordelen over een vrouw waar je niks van weet. Bah klinkt jaloers en hatelijk. Get a life!

JacJac

Borstvoedinspolitie. Bizar en erg dom. Hartstikke knap van haar. Hrt is al harystikke intensief. Dus juist knap .

floorfloor

Doutzen is voor mij de mooiste vrouw van heel ons land en heeft zeker ook prachtig nazaten geleverd. Ik vind het een goed initiatief van haar om te laten zien dat ze aan borstvoeding doet waardoor ze andere nieuwe moeders kan inspireren. Ik moet toch nog even reageren op voorgaande opmerkingen, ook al doe ik dit liever niet. Douzten is ontzettend gezond en let enorm op wat ze binnen krijgt, en dat is gezond meten met alle nodige vitaminen. Ja ze is zeker mooi afgetraind, maar écht niet graatmager.Ze is een super sterke en gezonde vrouw die op deze foto misschien nog maar net bezig is. Wellicht krijgt ze wel vier van deze flesjes vol. En wanneer niet ligt dit echt niet aan haar gezonde manier van leven. Elk lichaam zit anders in elkaar dat zouden wij vrouwen wel moeten weten.

Mieke BoejhokdMieke Boejhokd

Ik ben verbijsterd zoveel ongehoorde jaloezie van vrouwen onder elkaar. Wat een idioterie om over de hoeveelheid melk van een voor jou volslagen vreemde te oordelen en veroordelen. Dames krijg een leven, doe normaal en maak je druk om iets wat jou aan gaat. Heb 5 kinders grootgebracht met de fles nou hoppa kunnen jullie weer een avondje oor en veroordelen! Succes!

MichaMicha

Hm, dit is op zijn zachtst gezegd opvallend: vier gelijksoortige, alle in dezelfde (slecht geformuleerde) stijl geschreven negatieve en in hetzelfde tijdsbestek geschreven reacties .... Bovendien op aannames gebaseerd, jammer.

Fleur Fleur

Dat vind ik ook opvallend! Is er hier een moderator die kan uitzoeken of de vier dames (Boonstra, Terpstra, Dijkstra en Feenstra -- dat klinkr mij ook computer-gegenereerd in de oren!) inderdaad van hetzelfde IP-adres reageren? En zo ja, misschien goed om actie te ondernemen richting dat IP-adres? Linda en alle lezeressen hebben er niets aan als kwaadwillenden dit soort foto's en de reacties erop komen 'trollen'.

LillyLilly

Inderdaad, Boonstra, Terpstra, Dijkstra, Feenstra, iemand is aan het trollen...

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser