Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Doutzen Kroes bezig met nieuwe filmrol: 'Het wordt weer heel leuk'

Doutzen Kroes bezig met nieuwe filmrol: 'Het wordt weer heel leuk'

Doutzen Kroes heeft opnieuw een rol in een nieuwe speelfilm te pakken. Dat verklapt het model vandaag in ‘De Telegraaf.’

| Jorieke van Noorloos

“Ja, er loopt wel iets. Ik mag daar nog niets over zeggen, maar het wordt wel heel leuk weer! Oh, dat heb ik nog tegen niemand verteld, je hebt de primeur. Ik mag er nog helemaal niet over praten…”, aldus Doutzen.

Familie

De Friezin heeft na haar acteerdebuut in Nova Zembla en haar rol in Wonder Woman de smaak te pakken. “Ik vind alles van acteren leuk, zelfs het wachten in de trailer. Wat ik met Wonder Woman heb gemerkt, is dat we op de set in Italië echt een soort familie vormden. Dat voelde zo bijzonder.”

Fashion vs mode

“De fashionwereld waarin ik zit, is best vluchtig. Met shoots ben je binnen één of twee dagen klaar, terwijl je met een film op zijn minst drie, vier weken aan het draaien bent. Daar kun je je echt in onderdompelen”, zegt ze over haar filmervaringen.

Lees ook
Doutzen Kroes over haar favoriete Netflix-snack, mode-item en plek op aarde

NIEUWS | BEKEND

Bron: ANP | Foto: LINDA.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser