Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Dochtertje Monica Geuze en Lars Veldwijk opgenomen in het ziekenhuis

Zara-Lizzy Noé, de dochter van Monica Geuze en Lars Veldwijk, ligt in het ziekenhuis. Dat vertelde de voetballer van Sparta Rotterdam zondag na de wedstrijd in een emotioneel interview. 

| Marlie van Zoggel

‘Het is niet ernstig gelukkig. We zijn op tijd, maar ze ligt er nog steeds’, zei Veldwijk tegen RTV Rijnmond.

Preventieve opname

Zara-Lizzy Noé is opgenomen omdat ze de afgelopen dagen te weinig dronk. Dat bevestigt het management van Geuze aan NU.nl. In een verklaring aan de nieuwssite schrijven ze: “De opname is meer preventief om te zorgen dat ze genoeg voeding binnenkrijgt. Vannacht heeft ze een goede nacht gehad en gelukkig goed gedronken. Monica en Lars waren er op tijd bij en hebben dus goede hoop dat ze er snel weer bovenop komt.”

Stadionspeaker

Het nieuws kwam zondag naar buiten nadat Veldwijk emotioneel reageerde toen hij een doelpunt scoorde. De stadionspeaker wenste hem vervolgens sterkte met zijn dochtertje. Na de wedstrijd zei Veldwijk dat Zara-Lizzy Noé ‘wel oké is’, maar nog wel in het ziekenhuis ligt. Maandag plaatste hij een foto van het meisje op Instagram en bedankte hij iedereen voor de ‘lieve berichtjes’ die hij ontving.

View this post on Instagram

Bedankt voor alle lieve berichtjes❤️

A post shared by Lars Veldwijk (@larsveldwijk) on

Zara-Lizzy Noé

Ook Monica Geuze plaatste een foto van haar dochter op Instagram. ‘Weet jij wel hoe gek jouw papa en mama op jou zijn klein lief frummeltje’, schreef ze daarbij. Zara-Lizzy Noé werd afgelopen juli geboren. Ze is het eerste kind van Monica Geuze en Lars Veldwijk. De profvoetballer heeft ook een zoon uit een eerdere relatie.

 

Lees ook
Monica Geuze (23) volgt over geheimzinnige shoot voor LINDA.meiden (met vriend én dochter)

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.MEIDEN | BEKEND

Bron: RTV Rijnmond, NU.nl | Foto: LINDA.meiden 18. Mick de Lint

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser