nieuws

Amerikaanse media: 'Dochter Brad en Angelina als jongen door het leven'

De elfjarige dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt heeft waarschijnlijk de eerste stap van de transitie van meisje naar jongen gezet.

| Gaby Boterkooper

Volgens Amerikaanse media zou Shiloh zijn gestart met hormoontherapie.

Lees ook
Angelina Jolie reageert op ophef rondom nieuwe film over Cambodja

John of Peter
Dat is door haar ouders nog niet bevestigd. Als Shiloh daadwerkelijk als jongen door het leven wil gaan, zal dat voor velen niet als een schok komen. Angelina en Brad zijn er tijdens interviews al jaren open over dat hun dochter liever jongenskleding draagt en graag John of Peter genoemd wil worden.

Jonge leeftijd
De reden voor een hormoonbehandeling op jonge leeftijd is om de ontwikkeling van de secundaire geslachtskenmerken vanaf de puberteit af aan te remmen, zodat er geen borsten en andere vrouwelijke lichaamsveranderingen zullen plaatsvinden. Bij een transitie op latere leeftijd zal dit moeilijker zijn, omdat het lichaam dan al door een vrouwelijke puberteit is gegaan.

Open minded
In bovenstaande video van Shownieuws wordt reporter Charlene aan het woord gelaten over de vermoedelijke transitie. “Ik denk dat Shiloh, mocht ze transgender zijn, niet beter terecht had kunnen komen, want het zijn allebei ouders die heel open minded tegenover hun kinderen staan.”

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: Shownieuws | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser