nieuws

Dochter Andy van der Meijde reageert op uithaal naar haar vader

Dochter Andy van der Meijde reageert op uithaal naar haar vader

De dochter van oud-voetballer Andy van der Meijde heeft in ‘RTL Boulevard’ gereageerd op het bericht dat ze over haar vader op Instagram heeft gezet.

| Merel Boudrie

“Sinds de ontmoeting gaat het niet goed met me”, vertelt Isabella over het bericht waarin ze Andy verwijt nooit een vader te zijn geweest.

Lees ook
Dochter (15) Andy van der Meijde haalt naar hem uit op Instagram

‘Niet waard’
‘Elke glimlach, elke traan, alle moeilijkheden. Je hebt elk moment van ons leven gemist. Je bent er nooit geweest’, zo schrijft Isabella. ‘Je bent het niet waard om een man noch een vader genoemd te worden.’

Teleurgesteld
Onlangs bezocht Andy zijn twee dochters na zeven jaar weer in Italië, waar ze met hun moeder wonen. ‘Toen je vorige maand hier kwam, was ik gelukkig omdat ik dacht eindelijk een vader te hebben die voor me zou zorgen en me gelukkig zou maken. In plaats daarvan stelde je me weer teleur.’

Depressief
In RTL Boulevard vertelde de dochter van Van der Meyde dat ze de brief online heeft gezet omdat ze zich rot voelde. “Ik heb er echt last van. Sinds de ontmoeting gaat het niet goed met me. Ik voelde me bijna depressief.” Isabella vertelt bovendien dat ze niet uit haar kamer wilde komen. “Ik was echt verdrietig.”

NIEUWS

Bron: RTL Boulevard | Foto: Instagram

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser