Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

dieren

Vrouw probeert honden te dumpen op straat maar wordt op heterdaad betrapt en gefilmd

Een hond nemen is een flinke verantwoordelijkheid, iets wat veel kopers zich niet beseffen. Dierenasiels zitten dan ook vol met ‘afgewezen’ dieren. Deze Amerikaanse vrouw dacht zich er nóg makkelijker van af te maken.

| Justine Wouterson

In de stad San Antonio in Texas werd ze gefilmd terwijl ze probeerde haar vier honden bij een doodlopende weg te dumpen.

Lees ook
Politie redt hond uit snikhete auto en deelt confronterende waarschuwing op Facebook

Dit is zó niet nodig

Een voorbijganger zag hoe de vrouw probeert al haar honden uit de auto te krijgen en hun halsbanden af te doen. De voorbijganger besluit haar erop aan te spreken, maar de dumpster lijkt zich daar niets van aan te trekken. De voorbijganger wijst haar zelfs op de mogelijkheid om de dieren “gratis en zo’n beetje om de hoek” naar een asiel te brengen, maar ook daar wil ze niets van weten.

Schandalig

Als ze alle beesten uit haar auto heeft gezet, maakt de vrouw zich met een bloedgang uit de voeten, samen met de twee anderen in haar auto. De vrouw die de video maakte heeft vervolgens de juiste hulp ingeschakeld. Volgens het dierenasiel waar de honden zijn opgevangen, is de vrouw die hen achterliet inmiddels gearresteerd.

VIDEO'S | SNACKS | DIEREN | OPMERKELIJK

Bron: MySanAntonio | Foto: Still uit video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer dieren

Lees dit ook even

Please update your browser